interieurontwerp.
drabstraat 10 – 2800 mechelen

Contact

015 42 12 00
mechelen@interieurkabinet.be

Openingsuren

maandag tem vrijdag
09u00 - 17u00

Bezoek ons!

drabstraat 10
2800 mechelen

interieurplannen?

Als architect en interieurvormgever zijn we bij Interieurkabinet op de hoogte van de nieuwste trends. Je kan met onze technische knowhow als aannemer eveneens rekenen op een realistisch en haalbaar ontwerp binnen de mogelijkheden van je budget en ruimte. Onze interieurarchitect komt graag bij je langs met ideeën, creatief advies en tips. En als je wil, realiseren we jouw droom.

Kennismaking en ontwerpfase

Een hoofd vol ideeën? Vuur ze allemaal op ons af tijdens een kennismaking! We komen ter plaatse kijken, meten de ruimte(s) op en noteren graag je eisen, verwachtingen en budget. Het hoofd vol ideeën ruimt dan plaats voor handen vol creativiteit: onze ontwerper gaat aan de slag met z’n digitale pen en toetst geregeld bij je af zodat hij zeker en vast je droomplan op papier zet.

Budgetraming

Tijdens de ontwerpfase is een andere collega druk in de weer met haar rekenmachine: ze maakt de berekening tussen gekozen materialen (die je tijdens bezoekdagen krijgt geserveerd), eventueel maatwerk en alle nodige technieken en komt met een geschatte kost op de proppen – allemaal rekening houdend met je budget.

Definitief plan en meetstaat

Met enkele evaluatierondes, bezoekdagen en enkele liters koffie achter de rug, kunnen we het definitief plan voorstellen waar zowel technieken, maatwerk en materialen in detail op staan aangeduid. Tegelijkertijd leveren we de meetstaat af waardoor je exact weet hoeveel dit uitgevoerde plan je zal kosten.

Uitvoering?

Na de theorie is het tijd voor de praktijk! Met je definitief plan kan je terecht bij iedere aannemer, al kan je het project ook door ons aannemingsteam laten uitvoeren. Een voordeel om het aan onze handen over te laten: wij kennen je project al!

ontwerp op maat.

Bij ons kan je terecht voor je interieurontwerp, wat de grootte van je project of je budget ook is. Onze drie formules kan je namelijk op jouw maat aanpassen. Een verbouwing aan het overwegen en wil je gedetailleerde uitvoeringsplannen? Dan is onze Large ideaal voor jou. Structureel alles in orde, maar heb je vragen over je indeling, meubels of verlichting? Bekijk dan onze Medium. Onze Small is dan weer geschikt voor iedereen die een aantal kamers willen opsmukken en tips kan gebruiken. Bekijk de verschillende opties hieronder!

realisaties.

Bij Interieurkabinet kan je aankloppen voor een totaalconcept van al je ruimtes, maar evenzeer voor de indeling van een bepaalde ruimte. Inspiratie opdoen en zien wat we kennen en kunnen? Dan is een kijkje bij onze realisaties zeker de moeite. We sturen geregeld onze fotograaf langs bij opgeleverde projecten, misschien komt hij binnenkort wel bij jouw gerenoveerde woning over de vloer?

contact.

Nood aan een plan dat tot in de puntjes is uitgewerkt? Of weet je niet helemaal zeker welke van onze InterieurRaad-formules jouw woonst nodig heeft? Stuur ons een mailtje om een afspraak te maken of meer info te vragen. Wij zorgen dat het bij de juiste persoon terechtkomt en sturen je zo snel mogelijk een antwoord! Mail ons hier of vul het contactformulier in.

Adres

Drabstraat 10 – 2800 Mechelen

Kom je met de auto? Sla dan vanaf de ring rond Mechelen de Sint-Katelijnestraat in. Sla daarna af in de A.B.-straat om zo op de Melaan uit te komen. Volg het water en steek op het einde ervan links de brug over. Aan de grote witte poort links (ter hoogte van de brievenbussen) hangt onze bel. Bel gerust aan zodat we je naar onze parking kunnen begeleiden 🙂

Telefoonnummer

015 42 12 00

Emailadres

mechelen@interieurkabinet.be

mail het ontwerpteam!
Shopping Cart

  • No products in the cart.