VerbouwRaad

Verbouwadvies aan huis

Niet zeker welke muren dragend zijn? Kan je een eventuele verbouwing van je woonkamer niet inschatten? Je toekomstige tegelvloer veranderen maar wil je niet voor verrassingen komen te staan?

Vraag ons dan om een VerbouwRaad als je een woning op het oog hebt maar de verbouwkost niet kan inschatten. Onze projectleider brengt samen met jou een plaatsbezoek aan je potentiële woning en bekijkt ieder aspect van je eventuele verbouwing in detail. Hij antwoordt op je vragen en kijkt na of je wensen realistisch zijn – zowel qua uitvoering als budget. Na afloop krijg je een dossier opgestuurd met daarin een raming van alle werken alsook een inschatting van de verbouwkost. Heel handig om een idee te hebben van de kost en de tijdspanne.

Onze VerbouwRaad heeft een waarde van €395. Als je je aannemingswerken (minimaal €10.000) na afloop bij ons besteld, krijg je die VerbouwRaad terugbetaald! Bestel een VR via de webshop, mail ons via info@interieurkabinet.be of bel naar 015 42 12 00 voor een afspraak!

Shopping Cart

  • No products in the cart.