Verlichtingsraad

Schrijf je nu gratis in!

Worstel jij ook met het kiezen van de juiste plek voor je verlichting? Wil je graag weten hoeveel hanglampen je boven een lange tafel monteert? Of wil je meer dan één leuke pendel in je woonkamer, maar is er maar één aansluitpunt? Dan is onze VerlichtingsRaad waarschijnlijk de oplossing. Geen ingewikkelde lichtstudies (al kan je ons daar natuurlijk ook voor inschakelen, zie hieronder), wel handige kneepjes waar je dadelijk mee aan de slag kan. Aan de hand van tips en tricks geeft onze verlichtingscoach advies over het ophangen, clusteren en correct plaatsen van jouw verlichting. Schrijf je hiernaast in! Mag je meenemen: foto’s en een verlichtingsplan, moét je meenemen: goesting en een fris hoofd om die ideeën in te bewaren.

Nog meer in de verlichte sfeer…
Win je lampen!

Om helemaal in de verlichtingssfeer te blijven geven we in november trouwens lampen weg! Wie tussen 15 en 25 november z’n verlichting in een van onze woonwinkels of onze webshop koopt, maakt zo kans om z’n aankoopbedrag terug te winnen. Meer info via de wedstrijdpagina!

Lichtstudie

Is je honger naar nog meer advies niet gestild na onze VerlichtingsRaad? Dan is een lichtstudie op maat de volgende stap. Onze technische adviseur komt bij jou langs, lokaliseert alle lichtpunten en bekijkt de bestaande technische installatie. Achteraf wordt er dan een verlichtingsplan op maat opgemaakt en geven we voorbeelden van lampen die perfect in je interieur zouden passen. En dat voor slechts €395. Interesse? Laat iets weten via info@interieurkabinet.be!

Plan tot 30/11/17 een gratis afspraak

Kan je ook wat professionele hulp gebruiken met je verlichting? Vul dan voor 30 november 2017 onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak  bij ons op kantoor in te plannen.

Helaas, deze actie is afgelopen! Toch nog verlichtingsvragen? Neem dan contact op met onze woonwinkel en plan een afspraak!

Shopping Cart

  • No products in the cart.