Klassiek herenhuis in modern jasje

Klassiek herenhuis in modern jasje

De eigenaars van deze ruime herenwoning in hartje Mechelen namen onze interieurarchitect onder de arm en vroegen advies voor een renovatie. Met veel animo werd een volledig plan uitgewerkt waarbij er aandacht werd besteed aan de ruimtelijke indeling van het huis en behoud van authentieke details en originele interieuraccenten.

Een lichtstudie op maat zorgde voor een aangepaste en esthetische verlichting per ruimte. Na het uitwerken van een piekfijn plan werd het project vervolgens gerealiseerd. Als aannemer stripten we de woning volledig om de technieken te vernieuwen en de woonst van alle comfort te voorzien. Wanden, plafonds en vloeren zijn gerenoveerd met een gloednieuw interieur tot gevolg. De keuken en badkamer stralen nu heel wat meer panache uit, de zolderruimte werd omgetoverd tot leuke werkplek met extra bergruimte.

Shopping Cart

  • No products in the cart.