Maatwerk zorgt voor een gloednieuw interieur

Maatwerk zorgt voor een gloednieuw interieur

Deze woning in de Mechelse binnenstad werd getrakteerd op een grondige opknapbeurt. Bestaande elementen werden niet verwijderd, maar juist met respect behandelt. De bestaande keuken, traphal, eet- en woonruimte werden opgefrist en aangevuld met maatwerk, waardoor het de indruk wekt alsof dit een geheel nieuw interieur is. Door met één grote ruimte te werken in plaats van meerdere afgeschermde zones is er meer beleving in het hele huis, wat niet alleen mooi is, maar vooral leuk.

Na het tekenwerk van ons ontwerpteam en de uitvoering van onze aanneming kwam de kers op de taart van onze woonwinkel. Het hele interieur werd bevolkt met los meubilair uit ons assortiment, zo prijkt er onder andere een stijlvolle Le Sac, Moome’s Mit-zetel en Hay’s bekende kuipstoeltjes.

Shopping Cart

  • No products in the cart.