Verbouwing Woning VDW

Verbouwing Woning VDW

Projecttype
Large Ontwerp

Kamers
Gelijkvloers

Plaats
Zemst

Het pittoreske Zemst vormde het canvas voor deze totaalrenovatie. De woonkamer, keuken en aanpalende veranda bleken te verouderd waardoor het karakter van de woning niet meteen uitnodigde. De eigenaars van de woning schakelden ons in voor een ingrijpende renovatie waarbij onze interieurarchitecten een ontwerp uitdokteren waarin de verschillende ruimtes naadloos in elkaar overliepen. Witte tinten werden gecombineerd met hout en aan de hand van de vernieuwde achtergevel zou er veel licht in de woning komen.

Ons verbouwingsteam nam het project vervolgens over en installeerde naast heel wat maatwerk ook alle technieken. Structurele wijzigingen werden vooral aangebracht aan de achtergevel die door middel van een fraaie houtbekleding heel wat meer uitstraling heeft.

Shopping Cart

  • No products in the cart.