Verbouwing aanbouw N

Verbouwing aanbouw N

Projecttype
Large Ontwerp

Kamers
Woonkamer, kantoor

Plaats
Sint-Katelijne-Waver

Bij de aanbouw van deze woning moest er rekening gehouden worden met de grote tuin, gezien er een makkelijke wisselwerking tussen buiten en binnen moest ontstaan. De groene natuur speelt een belangrijke rol in deze woning gezien de buitentafel en bar regelmatig gebruikt werden. We tekenden een aanbouw uit met een grote glaspartij waardoor het buitengevoel altijd aanwezig blijft en het als het ware in de woning binnenrolt.

Hierdoor oogt de ruimte niet alleen groter, maar ontstaat er een naadloze overgang van buiten naar binnen. Ons aannemingsteam nam de uitvoering op zich en zorgden voor een piekfijne afwerking van het bijgebouw. Afwerken deden we met houten latjes aan de gevel om het buitengevoel nog wat extra in de verf te zetten gezien er nu ook aan de bar op een natuurelement kan worden gekeken.

Shopping Cart

  • No products in the cart.