Verbouwing dokterspraktijk DV

Verbouwing dokterspraktijk DV

Projecttype
Large Ontwerp

Kamers
Dokterspraktijk, wachtzaal

Plaats
Koningshooikt

Te dicht op elkaar gepakt zijn in een grauwe wachtkamer en nog eens in het donker zitten ook? Dat is natuurlijk niet meteen bevorderlijk voor de gezondheid, maar was wel de realiteit voor deze dokterspraktijk. Het team werd er na verloop van tijd zélf wat ziek van, maar gelukkig bood ons ontwerpteam de dagelijks aanbevolen hoeveelheid design om dat euvel te verhelpen. Een aanbouw werd uitgetekend met een grote glaspartij, waardoor beide problemen aan de kiem werden verholpen.

De aanbouw werd door ons aannemingsteam van alle technieken voorzien en er werd rekening gehouden met alle noden van de verschillende kabinetten – verbonden met de wachtkamer als zenuwcentrum. De inkom met uitnodigende glaspartij werd de thuisbasis van de receptie en nodigt met z’n rustige kleuren al meteen uit tot rust.

Shopping Cart

  • No products in the cart.