energiesessie.
donderdag 22 november  •  18u30

Bouwplannen of een toekomstige renovatie in het hoofd? Kijk dan verder dan je huis lang is en focus niet alleen op je fraaie nieuwe keuken, maar ook op de energieprestaties van je woning. Met een paar kleine ingrepen nu spaar je namelijk heel wat geld uit – of zelfs die keuken? – in de toekomst. Zie je door het bos de bomen niet, weet je niet hoe duur zo’n ingreep is of wat de terugverdientijd juist is? Dan biedt onze energiesessie op 22 november een antwoord op al jouw vragen 😉

Toch geen saaie lezing hé?

Helemaal niet, al moeten we toegeven dat energie misschien niet de meest sexy materie is. Net daarom weten veel mensen niet wat er allemaal kan en wordt er vooral gekeken naar het mooie & esthetische aspect van de woning. Op onze energiesessie mixen onze experten de nodige dosis rock & roll bij het onderwerp en heb je er op het eind een geanimeerde avond op zitten met een antwoord op prangende vragen.

Passeren alvast de revue:

  • Terugverdientijd: een duur woord om uit te leggen op hoeveel jaar tijd je je investering terugkrijgt (en hoeveel je dat per jaar uitspaart).
  • Energetische opties: we kennen dubbele beglazing en vloerverwarming, maar misschien dat een nieuw dak of buitenschrijnwerk voor jouw project de betere optie zijn.
  • Investeringsprijzen: handig om te weten hoe duur het ongeveer zou zijn om zo’n optie bij jou te installeren.

Aan de hand van een bestaand project gidsen onze zaakvoerder en energie-expert je door het energiekluwen. Geen verkoopspraatje, wél ideeën om op korte termijn mee aan de slag te gaan om op lange termijn te cashen.

Waar (en wanneer) is dat feestje?

Wees welkom op ons kantoor in Mechelen (een routeplanning kan je hier vinden). De avond ziet er zo uit:

  • 18u30 Ontvangst & intro
  • 19u00 – 19u45 Sessie energie-expert 2B-Safe
  • vanaf 19u45 Vragen over jouw project
Gratis toegang!

Deze energie-sessie woon je gratis en voor niks bij, al schrijf je je best op voorhand in: de plaatsen zijn beperkt! Vul het formulier hieronder in, wij bevestigen je inschrijving. Schrijf in de tussentijd je energievragen op, wij zien je graag de 22e verschijnen!

Smaakt dit naar meer?
Schrijf je dan op tijd in voor het event, want de plaatsen zijn beperkt. Tot binnenkort!

alleenmet 2met 3met 4

Shopping Cart

  • No products in the cart.