fbpx

stap 2verbouwdossier

Voor we met onze arbeiders jouw woning inpalmen, werken we met kleuren en materialen jouw woonstijl helemaal uit!

materialen

Inbeelden aan welk aanrecht jij binnenkort je groenten zal snijden? Of wil je je alvast eens voorstellen hoe je living er uit zou zien? Aan de hand van moodboards en stalen geven we alvast een idee van de materialen die wij adviseren. Want zo is dat droominterieur alvast een stapje dichterbij. Na ons advies plannen we een bezoekdag in bij onze vaste partners om samen op ontdekking te gaan. Zo stellen we samen je interieur op punt!

verlichting

Naast het zonlicht dat door je ramen zal knallen hebben we natuurlijk ook voldoende licht nodig om het ’s avonds gezellig te maken of als je met een goed boek in de zetel wilt doorzakken. We maken een verlichtingsplan op en hechten daarbij niet enkel belang aan de gepaste verlichting voor elke toepassing, maar ook aan het design. Zo sluit je lamp naadloos aan bij de rest van je interieur. Dat doen we door een aantal armaturen voor te stellen die zowel voor sfeer als functionaliteit zorgen!

maatwerk

Nood aan voldoende opbergruimte of wil je een ietwat verloren ruimte in je woning functioneel benutten? Binnenschrijnwerk is dan dé oplossing. We tekenen een meubel op maat uit en geven aan de hand van schetsen en/of aanzichten de beoogde sfeer weer. Zo kan jij je meteen inbeelden hoe dat tv-meubel of boekenkast er uit zal zien. Groen licht? Dan integreren we het in onze ontwerp- en technische plannen en doen we de nodige voorstellen qua materiaalkeuze.

uitvoeringsdossier

Dit dossier is de bijbel van je verbouwing en bevat alle nodige informatie voor onze werfleider en -arbeiders in verband met de planning, materialen en werkwijze van je toekomstige verbouwing. Dit zijn bijvoorbeeld de verbouwplannen voor de posten die in uitvoering gaan. Denk daarbij aan het afbraakplan of de technische plannen waarop elektriciteit en sanitair staan. Op basis van dit dossier starten wij de werfvoorbereidingen op en bestellen de nodige materialen. Last, but not least: de werfplanning waarop alle uitvoeringsloten op elkaar worden afgestemd!

Wat kan je van ons verwachten?
het digitaliseren van het voorontwerp
materiaalkeuzes
een verlichtingsplan
maatwerk
het uitvoeringsdossier en de werkvoorbereiding