fbpx

stap 3start uitvoering

Van de tekentafel naar werkelijkheid: in deze stap voeren we je project tot in de puntjes uit. Maar hoe zorgen we daarvoor? Heel simpel: meet the team!

Allereerst heb je onze ervaren werfleider die je verbouwing op de voet volgt. En niet geheel toevallig is dat ook meteen de persoon die al vanaf de ontwerpfase je project opvolgt. Op die manier sla je twee vliegen in één klap: zo zorgen we er namelijk voor dat zijn technische kennis al van in de ontwerpfase benut werd én hoeft hij niet laattijdig te anticiperen (met alle mogelijke gevolgen van dien: vertragingen, planningswijzigingen, misverstanden…). 

Zelf zijn we vooral fan van onze enthousiaste arbeidersploeg! Onze mannen staan elke dag met evenveel goesting klaar om er met hamer en beitel in te vliegen. We zorgen regelmatig voor extra opleidingen, kennis van nieuwe materialen en technieken. Altijd tof om ze te zien blinken van trots als de werf erop zit 😉

Vind je heel het verbouwtraject maar een stressvolle onderneming? Dat begrijpen we, want ongemakken zullen er jammer genoeg altijd zijn. Diegene die beweert dat verbouwen probleemloos verloopt, heeft duidelijk zelf nog nooit op een werf gekampeerd. Daarom vinden we het belangrijk dat we ook tijdens de verbouwperiode nauw in contact te blijven met elkaar. Onze terugkerende werfvergaderingen zorgen er in ieder geval voor dat je steeds met je vragen en opmerking bij ontwerper én werfleider terecht kan!

hoe gaan we aan de slag?

aanneming en ontwerp werken steeds samen in één flow zodat we alles technisch en esthetisch onderbouwen:

  Minder bouwstress

  Geen lijken uit de kast, geen paraplu-politiek 😉

  Realiseerbaar plan (dromen zijn geen bedrog)

  Wij halen het maximale uit de woning

  Wij kunnen de meerkosten counteren

tweewekelijkse werfvergadering met ontwerper én werfleider zodat jullie steeds met vragen terecht kunnen tijdens verbouwing

we zijn als aannemer 10 jaar aansprakelijk voor je verbouwing

Onze verbouwcoach helpt je graag bij de keuze van de juiste formule en opties: