Hotel in de kijker: SP34 in Kopenhagen

Kopenhagen, het kloppend hart van het Scandinavische Denemarken. Erg in trek en ook erg geliefd bij de citytripper, en met rede! Zelf van plan om af te zakken naar deze parel in het Deense landschap? Dan hebben wij alvast een leuk hotel voor jou gevonden met een prachtige interieurvormgeving! Welcome to Hotel SP34…

Interieurvormgeving

Het design druipt er van af. Je herkent er mooie merken als &tradition, Tom Dixon, Hay… Dat levert prachtige kamers op die smaakvol zijn ingericht met de typische – duh – Scandinavische tinten. Qua interieurvormgeving kan dat dus absoluut tellen, maar ook qua ligging is het top. Een fraai hotel op een dito locatie!

Interieurvormgeving Hotel SP34-headboard
Ontbijt

Het ontbijt neem je op de kelderverdieping en is geweldig. Naast de mooi gepresenteerde broden en beleg, dranken en yoghurt, kun je ook à la carte een lekker eitje bestellen. Lekker eten is één ding, maar een smaakvol interieur maakt het plaatje compleet.

Interieurvormgeving Hotel SP34-breakfast
Culinair

Heb je ’s avonds geen zin om de stad in te trekken voor een hapje? Geen nood, keuze genoeg in dit hotel. Geniet je toch graag van een keertje uit eten op een bijzondere locatie? Dan is Vækst iets voor jou. De inrichting is adembenemend en het wordt niet voor niets The Greenhouse genoemd.

Kies je liever voor een trendy burgerbar ook dit vind je bij Hotel SP34. Bij Cock’s&Cows beleef je een culinaire trip in de hamburger-wereld! bovendien serveren ze ook geweldige cocktails.

Een smaakvolle interieurvormgeving en eten om bij te watertanden. Dat klinkt als een reisje om van te snoepen. Ons rest er alleen je nog een superleuke, ontspannende en ontdekkende trip te wensen naar het noordelijke Kopenhagen! Enjoy!

Bron: Hotel SP34

Hoe kunnen we je helpen?

Een vraag voor ons ontwerp- of verbouwteam? Laat hen gerust iets weten.