fbpx

InterieurRaadInterieuradvies aan huis

Small

Een volledige ruimte restylen? Of wil je eerder sfeer creëeren in je woning? Of gewoon niet meer tevreden met de huidige indeling van je ruimte? Onze interieurarchitect komt twee uur ter plaatse langs en geeft interieuradvies en tips om van je huis een thuis te maken. Je krijgt tijdens het plaatsbezoek antwoorden op vragen rond het neerpoten van je meubels, het kiezen van de juiste kleuren en het plaatsen van de juiste verlichting. Of ben je uitgekeken op je interieur? Dan kunnen we altijd enkele mooie nieuwe stukken voorstellen. Ingrijpender advies nodig? Bekijk onze medium-formule of lees ons stappenplan!

Medium

Interieuradvies voor een hele woonzone? Onze interieurarchitect komt bij jou thuis langs voor een uitgebreide interieuranalyse. Daarna werken we op kantoor verder aan je project en tekenen we een diepgaande plattegrond met indelingsplan uit van je woonzone. Een verlichtingsplan waarop je ziet welke lamp of lichtsterkte je nodig hebt per ruimte hoort daar ook bij. Naast dat plan buigen we ons ook over kleur en materialen. Aan de hand van een moodboard werken we een visuele stijl uit op maat van jou en je woning, inclusief meubel en accessoire-voorstellen!

Small in 't kort

Analyse van een ruimte
Kleuradvies
Plaatsing meubels
2 uur ter plaatse
Verlichtingstips
Verplaatsing tot 25km

250 euroIncl. BTW

Medium in 't kort

Analyse van een woonzone
Moodboard kleur en materiaal
Uitgewerkt
meubelplan
Diepgaand indelingsplan
Technisch verlichtingsplan
Verplaatsing tot 25km

1500 euroIncl. BTW

Bestel een interieurraad

Tijd voor een nieuwe wind in je interieur? Maak een afspraak met onze interieurarchitect voor een InterieurRaad. Zo staan we binnenkort met creatief advies en tips voor je deur!

Tien gratis interieurtips waarmee je zelf aan de slag kunt gaan!