fbpx

InterieurRaad

small

Een volledige ruimte restylen? Of wil je eerder sfeer creëeren in je woning? Onze interieurarchitect komt twee uur ter plaatse langs en geeft interieurtips om van je huis een thuis te maken. Je krijgt tijdens het plaatsbezoek antwoorden op al je vragen over meubels, styling en verlichting. Ingrijpender advies nodig? Bekijk onze large-formule of lees ons stappenplan!

large

Grondig interieuradvies voor een hele woonzone? Onze interieurarchitect komt bij jou thuis langs voor een uitgebreide interieuranalyse. Daarna werken we op kantoor verder aan je project en tekenen we een diepgaande plattegrond met indelingsplan uit van je woonzone. Een verlichtingsplan waarop je ziet welke lamp/armatuur we aanraden per ruimte hoort daar ook bij. Naast dat plan buigen we ons ook over kleur en materialen. Aan de hand van een moodboard werken we een visuele stijl uit op maat van jou en je woning, inclusief meubel-voorstellen! Een uitgebreide interieur-boterham dus, die we daarna graag aan jou op kantoor voorstellen. Om aan de slag te gaan met het ontwerp hebben we bestaande plannen nodig. Beschik je daar niet over? Dan kunnen wij de woning voor je digitaliseren voor €250 per verdieping.

small
2 uur mondeling ter plaatse
styling & meubeltips
een kamer
verlichtingstips

250 euroVerplaatsing tot 25 km

Boek ‘m hieronder of…

large
interieurplan
moodboard sfeer & materiaal
meubelplan
een woonzone
verlichtingsplan
voorstel op kantoor

1500 euroVerplaatsing tot 50km

Boek ‘m hieronder of…

bestel een interieurraad

Tijd voor een nieuwe wind in je interieur? Maak een afspraak met onze interieurarchitect voor een InterieurRaad. Zo staan we binnenkort met creatief advies en tips voor je deur!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tien gratis interieurtips waarmee je zelf aan de slag kunt gaan!