ontwerp op maat.

Interieurplannen (nodig)? Bij ons ben je in goede handen, wat de grootte van je project of budget ook is. Door de technische knowhow van ons aannemingsteam en de creatieve handen van ons ontwerpbureau zorgen we voor een ontwerp op jouw maat. Onze drie formules zijn alvast een duwtje in de juiste richting: een verbouwing aan het overwegen en wil je gedetailleerde uitvoeringsplannen? Dan is onze Large ideaal. Structureel alles in orde, maar eerder vragen over de indeling, meubels of verlichting? Bekijk dan onze Medium. De Small is dan weer geschikt voor iedereen die z’n kamers wil opsmukken en handige tips kan gebruiken! Meer lezen over onze formules of er eens over babbelen? Bekijk hieronder meer, of laat iets weten!

large.

Verbouwplannen in het achterhoofd? Of eerder structurele aanpassingen doorvoeren in je interieur? Dan is dit intensieve ontwerp op maat een absolute noodzaak. Ons team van architecten en aannemers neemt je woning onder handen en tekent je volledige verbouwplan uit, van A tot Z, van de afbraakwerken tot het verlichtingsplan. Een intensief traject voor ons, zorgeloos verbouwen voor jou. Meer weten over onze werkwijze of een offerte aanvragen? Check hieronder!

medium.

Een hele woonzone grondig aanpakken maar weet je niet waar te beginnen? Dan is onze medium-formule de oplossing voor jou. Onze interieurarchitect komt ter plaatse je ruimtes bekijken en tekent achteraf een uitgewerkte plattegrond uit met een indelingsplan op maat van je vragen en eisen. Daarnaast nog nood aan meubel-, kleur- of verlichtingsadvies? Je kan er zulke opties met gemak bijnemen. Meer weten? Klik hieronder!

small.

Een kamer restylen, sfeer creëeren in je woning of gewoon niet meer tevreden met de huidige indeling van je ruimte? Dan is onze Small-formule je op het lijf geschreven. Onze interieurarchitect(e) komt twee uur ter plaatse langs en geeft tips om van je huis een thuis te maken. Met genoeg aandacht voor detail – zonder het overzicht te verliezen – krijg je antwoorden op vragen rond het neerpoten van je meubels, het kiezen van de juiste kleuren en het plaatsen van de geschikte verlichting. Meer info via de knop!

realisaties.

Bij Interieurkabinet kan je aankloppen voor een totaalconcept van al je ruimtes, maar evenzeer voor de indeling van een bepaalde ruimte. Inspiratie opdoen en zien wat we kennen en kunnen? Dan is een kijkje bij onze realisaties zeker de moeite. We sturen geregeld onze fotograaf langs bij opgeleverde projecten, misschien komt hij binnenkort wel bij jouw gerenoveerde woning over de vloer?

contact.

Nood aan een plan dat tot in de puntjes is uitgewerkt? Of weet je niet helemaal zeker welke van onze InterieurRaad-formules jouw woonst nodig heeft? Stuur ons een mailtje om een afspraak te maken of meer info te vragen. Wij zorgen dat het bij de juiste persoon terechtkomt en sturen je zo snel mogelijk een antwoord! Mail ons hier of vul het contactformulier in.

Adres

Drabstraat 10 – 2800 Mechelen

Kom je met de auto? Sla dan vanaf de ring rond Mechelen de Sint-Katelijnestraat in. Sla daarna af in de A.B.-straat om zo op de Melaan uit te komen. Volg het water en steek op het einde ervan links de brug over. Aan de grote witte poort links (ter hoogte van de brievenbussen) hangt onze bel. Bel gerust aan zodat we je naar onze parking kunnen begeleiden 🙂

Telefoonnummer

015 42 12 00

Emailadres

mechelen@interieurkabinet.be

mail het ontwerpteam!WoonwinkelAanneming

Shopping Cart

  • No products in the cart.