ontwerp – large.
verbouwplan op maat – vraag een offerte aan

Verbouwplannen in het achterhoofd? Of wil je structurele aanpassingen doorvoeren in je interieur? Dan ben je bij dit ontwerp op maat zeker aan het juiste adres. Ons team van architecten en aannemers neemt je woning onder handen en tekent jouw complete verbouwplan uit, van A tot Z, van de afbraakwerken tot het verlichtingsplan. Een intensief traject voor ons, zorgeloos verbouwen voor jou. Lees meer over onze werkwijze hieronder!

Kennismaking en ontwerpfase

Een hoofd vol ideeën? Vuur ze allemaal op ons af tijdens onze kennismaking! We komen je woning vrijblijvend uitvoerig analyseren, meten de ruimtes op die je onder handen wilt nemen en noteren je eisen, verwachtingen en budget. Nadat we ons huiswerk gedaan hebben ruimt dat hoofd vol ideeën plaats voor onze handen vol creativiteit: ons ontwerpteam gaat aan de slag en toetst geregeld z’n voortgang bij je af zodat we zeker en vast je droomplan op papier zetten. Samen met ons aannemingsteam zorgen we ervoor dat je woning niet alleen esthetisch perfect in elkaar zit, maar ook technisch.

Budgetraming

Tijdens de ontwerpfase is een andere collega druk in de weer met haar rekenmachine: ze maakt de berekening tussen de materialen (die je zelf tijdens bezoekdagen met onze ontwerper hebt gekozen), eventueel maatwerk en alle nodige technieken. Ze komt dan met een geschatte verbouwkost op de proppen – allemaal rekening houdend met je budget – waardoor je meteen weet hoeveel zo’n verbouwing je zou kosten. Zo is ook dat weer helemaal duidelijk voor jou en kan je er rekening mee houden bij het ontwerp en indien nodig bijsturen.

Definitief plan en meetstaat

We sleutelen aan je ontwerp tot het helemaal goed zit, perfect op maat van jou. We organiseren evaluatierondes en bezoekdagen (met de nodige koffies 😉 ) om uiteindelijk het definitief plan voor te stellen waar zowel technieken, maatwerk en materialen in detail op staan aangeduid. Tegelijkertijd presenteren we de meetstaat/budgetraming waardoor je exact weet hoeveel dit plan je zou kosten. Met dat plan op zak kan je al beginnen dromen van je gloednieuwe interieur! En ja hoor, voor de uitvoering van dat gloednieuwe interieur ben je ook bij ons aan het juiste adres.

Uitvoering

Na de theorie is het tijd voor de praktijk: je ontwerp uitvoeren. Je kan perfect je plan in de zorgzame handen van ons aannemingsteam overlaten: zij zorgen er namelijk voor dat je zorgeloos kunt verbouwen. Drie voordelen om ons te kiezen als aannemer: we kennen je project door en door, je ontwerpdossier kunnen we kosteloos in een uitvoeringsdossier overgieten en als geregistreerd aannemer zijn we bovendien 10 jaar aansprakelijk. Toch zorgeloos hé? Lees hier meer over onze verbouwingen, of bekijk hier een aantal realisaties!

Prijs

Dit diepgaande ontwerp is helemaal op maat van jou en je woning. Daarom moeten we er ook een offerte op maat voor opmaken aangezien het zo’n persoonlijk en uniek project is. Stuur ons dus gerust een mailtje met wat meer info via het contactformulier hieronder of stuur ons rechtstreeks naar info@interieurkabinet.be. Wij contacteren je dan zo snel mogelijk om er eens vrijblijvend over te babbelen!

De smaak te pakken?
Laat je gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk om een afspraak te maken!


SmallMediumLarge

Meubel- en accessoireplan - €125Moodboard met kleur- en materialenplan - €250Verlichtingsplan - €275

Shopping Cart

  • No products in the cart.