ontwerp – medium.
uitgebreid ruimtelijk advies – vanaf €795 (incl. btw)

Wil je een hele woonzone grondig aanpakken en weet je niet waar te beginnen? Dan is deze medium-formule de oplossing voor je. Onze interieurarchitect komt ter plaatse je ruimtes bekijken en tekent achteraf een uitgewerkte plattegrond uit met een indelingsplan op maat van je vragen en eisen. Daarnaast nog nood aan meubel-, kleur- of verlichtingsadvies? Overweeg dan onze opties!

Wat zit er in deze formule?
  • Onze interieurarchitect komt bij jou thuis langs voor een uitgebreide interieuranalyse en intakegesprek. Aan de hand van een checklist en vragenlijst lijsten we je vragen en eisen op.
  • Op kantoor werken we verder aan je project en tekenen we een diepgaande plattegrond met indelingsplan uit van je woonzone. Hierop zetten we een oplossing voor je vragen en houden we uiteraard rekening met je eisen.
  • We presenteren het plan aan jou op kantoor met een deskundige uitleg van onze interieurarchitecten. Thuis kan je de ideeën dan verder laten sudderen!

Naast het indelingsplan nog behoefte aan de details en final touch? Je kan ons ook inschakelen voor een moodboard (met kleur- en materiaalplan), meubel- en accessoire-advies of zelfs een verlichtingsplan. Bekijk deze opties hieronder!

Extra opties

Meubel- en accessoire-advies – €125
Naast de omkadering is de invulling natuurlijk ook nodig. Of je nu op zoek bent naar nieuwe meubels of een manier zoekt om je bestaande in je interieur te doen passen: we zorgen ervoor. Aan de hand van dit advies tekenen we uit welke meubels en accessoires je interieur zullen doen stralen.

Moodboard met kleur- en materialenplan – €250
Aan de hand van onze vragenlijst en checklist hebben we een heel goed beeld van je smaak. Dat in combinatie met de analyse van je woonzone levert een visuele stijl op dat we aan de hand van een moodboard en een extra kleur- en materialenplan uit de doeken doen. Daarmee weet je perfect welke kleuren en materialen het beste zullen passen in je interieur!

Verlichtingsplan – €275
Voor we het verlichtingsplan ontwerpen analyseren we eerst grondig de bestaande technische toestand en lichtpunten van je woonzone. Hierop kunnen we dan een verlichtsplan uitwerken waarop je niet alleen de juiste lamp/lichtsterkte kunt vinden per kamer/hoek, maar ook welke lamp (bestaand of nieuw) nieuw licht doen schijnen op je woning.

Prijs

Deze medium-formule met een uitgebreide analyse van je woning en het extensieve indelingsplan heeft een waarde van €795. Voor de extra opties bovenop de basisformule betaal je het volgende:

  • Meubel- en accessoire-advies: €125
  • Moodboard met kleur- en materialenplan: €250
  • Verlichtingsplan (incl. evaluatie bestaande situatie): €275

Alle prijzen zijn inclusief btw.

De smaak te pakken?
Laat je gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk om een afspraak te maken!


SmallMediumLarge

Meubel- en accessoireplan - €125Moodboard met kleur- en materialenplan - €250Verlichtingsplan - €275

Shopping Cart

  • No products in the cart.