ontwerp – small.
mondeling stylingadvies voor je woning – €250 (incl. btw)

Een volledige ruimte restylen? Of wil je eerder sfeer creëeren in je woning? Of gewoon niet meer tevreden met de huidige indeling van je ruimte? Dan is onze Small-formule je op het lijf geschreven. Huur onze interieurarchitecten twee uur in en bestook ze met vragen. Dit mag je in ieder geval verwachten:

Wat zit er in deze formule?

Onze interieurarchitect(e) komt twee uur ter plaatse langs en geeft tips om van je huis een thuis te maken. Met genoeg aandacht voor detail – zonder het overzicht te verliezen  – krijg je antwoorden op vragen rond het neerpoten van je meubels, het kiezen van de juiste kleuren en het plaatsen van de juiste verlichting. Of ben je uitgekeken op je interieur? Dan kunnen we altijd enkele mooie nieuwe stukken voorstellen.  Lijst alvast op waar je je aan stoort in je woning, wij zorgen voor een creatieve oplossing!

Advies ter plaatse

We kunnen natuurlijk geen uitgekiende analyse van je woning maken zonder eerst zelf in je interieur rond te lopen. Onze interieurarchitect(e) komt daarom ter plaatse langs om al jouw mogelijke knelpunten zelf eens onder de loep te nemen.

Prijs

Dit gedetailleerd creatief en technisch advies heeft een waarde van €250 (incl. btw). Niet genoeg aan die twee uur? Bekijk onze Medium of Large-formule!

De smaak te pakken?
Laat je gegevens achter en we contacteren je zo snel mogelijk om een afspraak te maken!


SmallMediumLarge

Meubel- en accessoireplan - €125Moodboard met kleur- en materialenplan - €250Verlichtingsplan - €275

Shopping Cart

  • No products in the cart.