fbpx
Leefruimte

Een tien voor sfeer en gezelligheid in je leefruimte? Daar zorgen we voor met de nodige aandacht voor licht, sfeer en opbergruimte!

lees verder
Keuken

Je keuken renoveren maar zie je dat zelf niet zo goed zitten? Wij wel. Zelfs al is je ruimte beperkt – of net gigantisch groot.

lees verder
Zolder

Eindelijk die ongebruikte ruimte benutten? We toveren hem om tot hobbyplek, bergruimte of extra slaapkamer met aandacht voor licht, isolatie en afwerking.

lees verder
Aanbouw

Een aanbouw is een uitstekende oplossing als je je huidige woonoppervlak te beperkt vindt. Bovendien is het een absolute meerwaarde voor je woning.

lees verder
Totaalrenovatie

Durf all the way gaan: een te oude woning breek je beter af en bouw je best opnieuw op. Zo’n totaalrenovatie levert alvast een aantal voordelen op.

lees verder
Badkamer

Je badkamer naar een grotere ruimte moven of je bad ruilen voor een inloopdouche? Yes we can! Steeds uitgerust met licht, ventilatie en onderhoudsgemak.

lees verder
Horeca

Een mooi interieurontwerp maakt van een etentje een totaalbeleving. Een praktisch interieurontwerp is nodig voor een vlotte routing van je personeel.

lees verder
Notariaat & Advocatuur

Het belang van een leuke werkplek mag niet onderschat worden. Werknemers vinden de look & feel van hun kantoor steeds belangrijker bij de keuze van hun job.

lees verder
Kantoor

Ons team van aannemers en ontwerpers houdt rekening met akoestiek, lucht en lichtinval en creëert zo een kantoor op maat van jou en je team.

lees verder
Dokterspraktijk

Van sombere ruimte naar lichte praktijk: in je nieuw ontwerp houden we rekening met indeling, lichtinval en rust voor jouw patiënten.

lees verder
Hoe kunnen we je helpen?

Een vraag voor ons ontwerp- of verbouwteam? Laat hen gerust iets weten.

Dankjewel voor jullie fantastische werk! We zijn heel erg dankbaar voor de minutieuze opvolging en coördinatie. Schitterend om te zien hoe zorgzaam jullie arbeiders alles hadden afgedekt en respect hadden voor het feit dat we tijdens onze verbouwing nog in ons huis woonden!

Lies & Ralph
Eigenaars project S