Leefruimte

Staat je leefruimte ook centraal in je woning, maar voélt de kamer zo niet aan? Geen nood, met onze drie stappen is je verouderd interieur zo gepimpt.

lees verder
Keuken

Je keuken renoveren maar zie je dat zelf niet zo goed zitten? Wij wel. Zelfs al is je ruimte beperkt – of net gigantisch groot.

lees verder
Zolder

Je zolder nemen we met plezier onder handen, zelfs als je hele dak vernieuwd moet worden of je zelfs een heel nieuwe verdieping op je huis wilt zetten.

lees verder
Aanbouw

Een aanbouw is een uitstekende oplossing als je je huidige woonoppervlak te beperkt vindt. Bovendien is het een absolute meerwaarde voor je woning.

lees verder
Vernieuwbouw

Durf all the way gaan: een te oude woning breek je beter af en bouw je best opnieuw op. Zo’n vernieuwbouw levert alvast een aantal voordelen op.

lees verder
Badkamer

Je badkamer in een fris jasje steken? We zorgen in sneltempo voor alle technieken en sanitair, zonder in te boeten op kwaliteit.

lees verder
Hoe kunnen we je helpen?

Een vraag voor ons ontwerp- of verbouwteam? Laat hen gerust iets weten.

Dankzij gesprekken met Heidi werden we overtuigd van de meerwaarde van een totaalbegeleiding. De ontwerpers zorgden dan weer voor heel wat inspiratie over wat je met een kleine ruimte kan aanvangen!

Herwig
Eigenaar project V