Aannemer renovatie verlicht donkere rijwoningProject V

Als aannemer renovatie konden we ons helemaal uitleven voor deze Mechelse rijwoning. Het huis was donker en door de gekende “koterijen” was er totaal geen connectie met de tuin. Een zeer stijle trap naar de 1ste verdieping hypothekeerde een praktische ruimtelijke indeling.

Ons ontwerpteam ging als eerste aan de slag. De gelijkvloerse verdieping werd volledig opengetrokken. Door binnenmeubilair ook naar buiten door te trekken als zitbank, is de connectie met de tuin compleet. De smalle eetplaats werd van een praktische zithoek langs de muur voorzien. Zo behoud je optimaal het ruimtelijk gevoel.

Ons aannemingsteam mocht nadien onze interieurplannen vertalen naar een licht en praktisch interieur. De eigenares geniet nog elke dag van haar romantisch thuis vlakbij de Mechelse binnenstad. En als aannemer renovatie genieten wij mee van het resultaat!

andTradition little Petra
moodboard
moodboard
aannemer renovatie bouwt aanbouw met veel licht
moodboard
aannemer renovatie bouwt aanbouw met veel licht
moodboard
HAY Dot Cushion
moodboard
aannemer renovatie bouwt aanbouw met veel licht
moodboard