fbpx

lichte leef- én werkruimte

Haacht · Project DS

Lees hier meer over dit project

Hoe combineer je een gezellige leefruimte met een thuiskantoor én laat je beide passen bij de rest van je interieur? Dat was de vraag waarmee deze eigenaars aanklopten bij Interieurkabinet. Een leuke uitdaging!

We vervingen de oude vitrinekast door strakke en moderne kasten, mét ingebouwd bureau voor de administratie. Ook het tv-meubel vol losse draden en spelconsoles werd vervangen door een ingebouwde kast die alles netjes verstopt. De nieuwe zwarte haard past perfect bij het ingebouwde bureau. En als kers op de taart kregen de groeiende lp-verzameling en platenspeler een mooie plaats op de ingebouwde planken – de perfecte blikvanger!

Omdat we niet wisten wat we met ons interieur moesten aanvangen en te weinig tijd hadden om verschillende partijen te bezoeken namen we contact op. Interieurkabinet is in hun communicatie heel duidelijk en open over elk aspect van de werken, de overeengekomen prijzen zijn de prijzen waar ze zich aan houden. De planning van de werken werd volledig gerespecteerd en altijd kwamen ze met een snelle en efficiënte oplossing!

Interieurkabinet - Project DS - lichte leef en werkruimte in Haacht
Veerle & Hans
project DS