fbpx

meer lichtinval voor Mechels pand

Mechelen · Project A

Lees hier meer over dit project

Van somber interieur naar inspirerende binnenhuisinrichting: een metamorfose van jewelste in dit Mechels pand! Kleine ramen zorgden voor weinig lichtinval, en het geheel voelde dan nog eens extra donker aan door de vele bruintinten van het pand en zware meubels. Onze taak? Veel meer lichtinval creëren en zorgen dat de bestaande meubels nog bij de binnenhuisinrichting passen.

Ons team trok de ramen open door middel van grote zwarte aluminium raamkaders en mooie glaspartijen in verschillende materialen. Een wisselwerking die niet alleen de broodnodige lichtinval creëert maar ook de stijl van de woning in kracht bijzet. Een nieuw plafond, witte verf en tegels in de gang zorgden voor een stijlvolle toets, de bestaande parketvloer hield het warme gevoel in het interieur. De bestaande haard werd ook voor een strakker exemplaar ingewisseld.

Hierdoor werd de ruimte niet alleen erg gezellig, de combinatie tussen de bestaande meubeltjes en nieuwe meubels zorgden voor een heerlijke mix & match van verschillende interieurstijlen. Die liepen naadloos in elkaar over, net zoals de leef- en eetruimte in deze kamer. Door beide kamers te combineren kreeg je een open gevoel van ruimte. Dat wordt nog wat extra bijgezet door de impressionante achtergevel die we ook onder handen hebben genomen.