fbpx

Renovatie voor gelijkvloers in Mechelen

Mechelen · Project H

In een huis met een lekkend dak, een oubollige keuken en slechte isolatie wilden Filip en Joke, de eigenaars van dit project, hun drie jonge kinderen niet laten opgroeien. Om te weten wat ze met hun interieur konden doen schakelden ze onze ontwerper in voor een InterieurRaad. Die liet hen aan de hand van schetsen en plannen zien wat er met hun ruimtes kon gebeuren. Een mening die in dezelfde lijn lag als die van Filip en Joke, want ze lieten het niet bij dromen alleen. Ze schakelden ons in voor het ontwerp en renovatie van hun benedenverdieping in Mechelen.

Onze ontwerpers tekenden voor deze renovatie in Mechelen een open keuken uit die naadloos overgaat in de leefruimte. Met een grote glaspartij en een lange bank (met berging) tegen de muur werd zo een heel ruim gevoel gecreëerd. Dat open gevoel werd dan ook werkelijkheid door ons aannemingsteam. ’’Verbouwen met drie jonge kinderen lijkt niet makkelijk, maar wij hebben er geen last van gehad’’, zegt Filip. ’’Tijdens de verbouwingen woonden we op de bovenverdieping terwijl de werkmannen beneden hun eigen ding deden. Alles was heel transparant en verliep professioneel, van de initiële droom tot uitvoering. Als alles onder één dak zit en je zelf niets moet regelen neemt het wel veel zorgen weg.’’ Bij een probleem met vocht in de kelder adviseerde onze projectleider om een camera-inspectie uit te voeren. ’’Daaruit bleek dan dat een waterafvoer van de buren de boosdoener was. Dat water liep vroeger in onze oude keuken, maar nu er daar funderingen liggen stroomde alles de kelder binnen. Aan die camera-inspectie hebben we dus enorm veel gehad, het is hier nu zalig om te wonen!’’.

Interieurkabinet heeft alles onder één dak, dus we moesten niets zelf regelen. En dat is heel makkelijk en neemt veel zorgen weg als je ondertussen een derde kind verwacht!

Filip en Joke
project H.
Renovatie Mechelen gelijkvloers 1
Esdoorn houten muur
Renovatie Mechelen gelijkvloers 3
Renovatie Mechelen gelijkvloers 6
Beton structuur
Veranda zwart metalen frame zonnewering