fbpx

Aanbouw met stralende glaspartij

Sint-Katelijne-Waver · Project N
Aanbouw verbindt huis en tuin Sint-Katelijne-Waver InterieurKabinet

Inzetten op de ruime tuin

Bij deze woning is de grote tuin erg belangrijk: dit was een doorslaggevende factor voor de aanbouw. Een harmonieuze wisselwerking tussen buiten en binnen was dus essentieel bij deze verbouwing. Het groene karakter van de natuur speelt een belangrijke rol, want het gezin gebruikt de buitentafel met bar regelmatig. Ons interieurteam tekende een aanbouw uit met een grote glaspartij. Hierdoor is het buitengevoel altijd aanwezig en rolt het de woning spontaan binnen. De binnenruimte oogt bijgevolg niet alleen groter, maar profiteert ook van de naadloze overgang tussen de tuin en de woning.

Aanbouw verbindt huis en tuin Sint-Katelijne-Waver InterieurKabinet
Aanbouw verbindt huis en tuin Sint-Katelijne-Waver InterieurKabinet
Aanbouw verbindt huis en tuin Sint-Katelijne-Waver InterieurKabinet

Ons team van aannemers nam de uitvoering op zich en zorgde voor een piekfijne afwerking van het bijgebouw. Het uitnodigende buitengevoel werd extra in de verf gezet met houten lattenwerk aan de buitengevel.

Aanbouw verbindt huis en tuin Sint-Katelijne-Waver InterieurKabinet