fbpx

Niveau omhoog getild bij Mechels restaurant

Mechelen · Lam'eau

Schuimde je de afgelopen jaren de vele markten van de Mechelse binnenstad af? Dan heb je ongetwijfeld het restaurant Lam’eau aan de Lamot-site ontdekt. Of niet natuurlijk, want het oorspronkelijke restaurant aan de Haverwerf lag op een lager niveau. Daardoor kon je er al snel over kon kijken, en viel het dus niet op. Er was geen beleving met het plein, wat de uitbater ertoe aanzette om ons aannemingsteam in te schakelen voor deze totaalrenovatie in Mechelen.

We trokken het letterlijke niveau omhoog, waardoor je van buitenaf kunt zien dat het vernieuwde Lam’eau heel wat ruimer is, maar ook erg toegankelijk. Het restaurant werd voorzien van de laatste technieken, wat een must was om de vlotte doorgang in en rondom de keuken te verzekeren. Door te werken aan de akoestiek van het pand werd de eetbeleving voor de klanten nog net dat tikkeltje leuker, wat het restaurant kort na opening een fraaie aanbeveling in de Gault&Millau opleverde. Door het restaurant omhoog te tillen kwam er al snel een beleving met het terras waardoor het nog wat leuker is om er te vertoeven. Een totaalrenovatie in Mechelen die kan tellen!

niveau omhoog bij Mechels restaurant
niveau omhoog bij Mechels restaurant
niveau omhoog bij Mechels restaurant
niveau omhoog bij Mechels restaurant
niveau omhoog bij Mechels restaurant
niveau omhoog bij Mechels restaurant
niveau omhoog bij Mechels restaurant