fbpx

Totaalrenovatie brengt tuin naar binnen.Project V

Een totaalrenovatie drong zich op voor dit rijhuis in de Mechelse binnenstad. Naast een prachtige tuin beschikt deze woning over een ruime benedenverdieping, maar jammer genoeg blokkeert de gesloten achtergevel het zicht op de tuin. Daarenboven zorgt een kolom in het midden van de leefruimte voor een bijkomend benauwd gevoel.

Werk aan de winkel voor ons ontwerpteam!

Na de structuur van de woning uitvoerig te analyseren werkten we een volledige open ruimte en achtergevel uit. Door de bouwstructuur grondig aan te pakken moest ons aannemingsteam uiterst precies te werk gaan. Het resultaat kan tellen: een glazen wand in de achtergevel zorgt voor een maximaal binnen-buitengevoel. De nieuwe en volledig uitgerust keuken betekent ook een hele opwaardering van het pand. Zo rest de eigenares enkel nog volop te genieten van deze totaalrenovatie.

HAY bench
Hay Palissade
Betonvloer