fbpx

Totaalrenovatie voor kantoor & geluidsstudio

Antwerpen · Studio Helsinki (geluidsstudio)

Geluidsstudio Helsinki had bij hun nieuw pand in Antwerpen een luxeprobleem: het was té groot. Met deze ruime oppervlakte hadden de medewerkers schrik dat ze in een te grote leegte zouden zitten, waardoor er veel aandacht moest uitgaan naar de zonering van het pand. Een totaalrenovatie voor dit kantoor was dan ook opportuun. Bovendien mocht het interieur ook niet te klein aanvoelen: er moest nog voldoende plek zijn om klanten te ontvangen. Een gezellig, uitnodigend en open karakter creëren voor weinig én veel volk tegelijkertijd dus. Een hachelijke taak? Welnee.

Onze ontwerpers tekenden een plan uit waarbij het open gevoel van de ruimte werd behouden, maar er toch werd gewerkt met afgesloten zones. Dat werd bekomen door room dividers en verschillen in hoogte. Op die manier is er voldoende plek voorzien voor klanten die over de vloer komen, en voelt het ook niet leeg aan als er alleen de medewerkers zitten. Naast de opnamestudio’s is er ook plek voorzien voor een ontvangstruimte, een bar, een werkruimte en een coworkingspace. Ons aannemingsteam werkte met verschillende materialen die het interieur een warm gevoel gaven. Zo werd de bestaande bakstenen muur werd in ere bewaard. Een groenwand en gebruik van hout zorgen voor de natuurlijke touch. Het eindresultaat van de totaalrenovatie van dit kantoor kan tellen!

Totaalrenovatie kantoor Antwerpen Helsinki 1
Totaalrenovatie kantoor Antwerpen Helsinki 5
Studio Helsinki Antwerpen 3
Studio Helsinki Antwerpen 2
Totaalrenovatie kantoor Antwerpen Helsinki 10
Studio Helsinki Antwerpen 1
Totaalrenovatie kantoor Antwerpen Helsinki 3
Studio Helsinki Antwerpen 4
Totaalrenovatie kantoor Antwerpen Helsinki 11
Totaalrenovatie kantoor Antwerpen Helsinki 4
Totaalrenovatie kantoor Antwerpen Helsinki 8