fbpx

woonhoeve krijgt volwaardige inkom en grote glasramen naar de tuin

Keerbergen · Project D

Lees hier meer over dit project

Deze woonhoeve in Keerbergen kreeg een volledige make-over in deze renovatie van het gelijkvloers. De eigenaars waren enerzijds op zoek naar ruimtegevoel en meer rust in huis, en anderzijds wilden ze een volwaardige inkomhal. Onze ontwerpers gingen aan de slag en slaagden in hun opzet. De trap in de living werd, door creatief om te springen, eveneens verplaatst naar de nieuwe inkom.

De blikvanger van deze renovatie is het fantastische nieuwe schuifraam dat doorloopt van de keuken naar de eetkamer, en zo de binnenruimte met de tuin verbindt. Leve dat zicht op de natuur!

Als kers op de taart renoveerden we ook de badkamer onder het schuine dak tot een waterparadijs voor de volledige familie. En natuurlijk kunnen de eigenaars ook van hieruit genieten van het uitzicht op de prachtige tuin dankzij de twee grote ramen!

We hadden nooit gedacht dat zo’n complex project op tijd ging klaar zijn voor het bouwverlof. Meer nog: er werd zelfs 2 weken eerder opgeleverd!

Julie & Dieter
project D