Dokterspraktijk

Een van de grootste kwaaltjes in een praktijk of wachtkamer is dat klanten vaak te dicht op elkaar gepakt moeten zitten en er weinig lichtinval is. De oplossing voor zo’n grauwe, afgeleefde ruimte? Een nieuw ontwerp waarbij er rekening gehouden wordt met indeling, lichtinval en klantenbeleving.

Ons ontwerp- en aannemingsteam helpt je graag bij het bedenken van oplossingen: maatwerk om je praktijk optimaal te benutten en tegelijkertijd opbergruimte te voorzien, een glaspartij om genoeg licht binnen te trekken, een logische indeling van de ruimte waarbij klantenbeleving en hygiëne centraal staat… Vraag ons een offerte of bekijk hier onze drie stappen!

Therapeut, psycholoog, logopedist of een ander beroep waarbij je een leuke oplossing zoekt voor je wachtruimte? Uiteraard helpen we jou ook graag verder. Stuur ons een mailtje of vul het contactformulier hieronder in!

Hoe kunnen we je helpen?

Een vraag voor ons ontwerp- of verbouwteam? Laat hen gerust iets weten.

Dankzij gesprekken met Heidi werden we overtuigd van de meerwaarde van een totaalbegeleiding. De ontwerpers zorgden dan weer voor heel wat inspiratie over wat je met een kleine ruimte kan aanvangen!

Herwig
Eigenaar project V
Een leukere beleving in je praktijk?

Verbouwkriebels? Geef ons een seintje en ons ontwerpteam neemt contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.