Horeca

Een belangrijk onderdeel in de horeca is uiteraard het eten en de drank, maar op een eerste plaats staat ongetwijfeld de hele beleving. En dat hangt onlosmakelijk vast met het interieur van je zaak. Een mooi interieurontwerp waarbij er voldoende aandacht uitgaat naar akoestiek en licht blijft hangen in het hoofd van je klanten. Een praktisch interieurontwerp is dan weer broodnodig voor een vlotte doorgang van je personeel.

Interieurkabinet denkt mee na over hoe je het maximale uit je ruimtes kunt halen om zo een efficiënte en onvergetelijke horeca-ervaring te kunnen aanbieden. We schijnen ons licht over de praktische indeling van je pand, de correcte materialen en tal van andere aspecten die de uitstraling van je zaak in de verf zetten. In drie stappen gaan we van interieurconcept naar de uitvoering, zonder dat je op je honger moet blijven zitten.

Hoe kunnen we je helpen?

Een vraag voor ons ontwerp- of verbouwteam? Laat hen gerust iets weten.

Dankzij gesprekken met Heidi werden we overtuigd van de meerwaarde van een totaalbegeleiding. De ontwerpers zorgden dan weer voor heel wat inspiratie over wat je met een kleine ruimte kan aanvangen!

Herwig
Eigenaar project V
Een frisse wind blazen door je zaak?

Verbouwkriebels? Geef ons een seintje en ons ontwerpteam neemt contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.