fbpx

SpeeddateSchrijf je in voor onze volgende keer!

Op zoek naar een lief? Pech! Daar dient onze speeddate helaas niet voor. Wél als je gaat verbouwen en in de knoop zit met je pand. Je krijgt creatieve/technische tips en een inschatting van je verbouwkosten. In één uur tijd mag je gratis aan tafel gaan bij drie van onze interieurexperten die je een antwoord geven op al je interieurvragen.

Het eerste halfuur helpt interieurarchitect Maarten je verder met vragen over de indeling van je ruimte, verlichting, kleur, materiaal… Hij brengt creatieve oplossingen voor al je kleine en grote problemen. Daarna zit je samen met calculator Heidi die samen met jou een raming van de verbouwkosten maakt. Honger naar meer? Bij projectleider Benoit kan je terecht met je technische vragen zoals het wegwerken van balken of het neerpoten van een dragende structuur.

Letterlijk honger naar meer? Geen nood, we voorzien ook hapjes en drankjes 😉 Laat je contactgegevens achter en we laten iets weten van zodra we de volgende speeddate gepland hebben!

In één uur tijd

30 minuten - Maarten

Voor interieurtips, advies en oplossingen

Hapjes en drankjes

Zoals bij een echte speeddate 😉

30 minuten - Heidi

Voor een inschatting van je verbouwkost

Volgende datum

Nog te bepalen!

Bijkomende advies - Benoit

Voor bouwtechnische tips en antwoorden op structurele vragen

Gratis en voor niets

Schrijf je hieronder in!

Kom met ons daten!

 Ook zin in zo’n speeddate? Laat je contactgegevens dan achter en we houden ze bij voor onze volgende sessie. We laten je zeker op tijd iets weten!