Stacked, multifunctioneel kotmeubel

Ga je binnenkort voor het eerst op kot en zoek je nog wat inspiratie om de inrichting ervan naar je hand te zetten? Of heb je al zo’n toffe kamer maar kan hij wat opfriswerk gebruiken? Dan is de multifunctionele Stacked van Muuto zeker een goede oplossing.

Inrichting: Stacked2
Allrounder

Deze kast is op tal van manieren inzetbaar, zodat hij nooit misstaat in vrijwel ieder kot. Je kan met de verschillende modules eindeloze combinaties maken en je kan kiezen om de kast tegen de muur te hangen of vrijstaand in de ruimte te plaatsen. Een allrounder voor iedere inrichting.

Ontwerper

Het ontwerp is van de hand van Julien De Smedt, een architect van (jawel hoor!) eigen bodem. Met zijn bureau JDS Architects ontwerpen ze niet alleen grootschalige internationale projecten, maar ook meubels en designobjecten. Naast een bureau in Brussel hebben ze ook een kantoor in het kloppend hart van Denemarken: Kopenhagen.

Je eigen design

Laat de interieurarchitect in je los en speel met kleuren, maten en composities. De kasten zelf zijn in wit, hout en licht- en donkergrijs beschikbaar. Deze modules kan je combineren met deuren en achterwanden in (een andere) kleur of eikenfineer. Naast de bevestigingsclips kunnen ook de akoestische panelen in vilt voor een fris accent zorgen.

Inrichting: Stacked4
Inspiratie

Enkele voorbeelden? Een bibliotheek voor al je cursussen, als roomdivider in een kleinere kamer, als nachtkastje, schoenenkast, element in badkamer of keuken… Voor wie met een erg beperkte oppervlakte zit is de Mini Stacked ook een leuke oplossing. Deze is kleiner dan z’n grote broer en kan je enkel aan de muur ophangen, maar het zorgt voor een handige én mooie opbergruimte.
Laat je alvast inspireren voor je inrichting door tal van composities. Toch liever wat hulp? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor interieuradvies!

Hoe kunnen we je helpen?

Een vraag voor ons ontwerp- of verbouwteam? Laat hen gerust iets weten.