(Interieur)architect woningrenovaties (M/V/X) – Regio Mechelen.

Op een steenworp van de Vismarkt en Sint-Romboutskathedraal ligt het Mechelse InterieurKabinet. 12 jaar geleden besloten Heidi en Benoit dit Interieurkabinet op te richten als een fullservicebouwbedrijf voor high-end renovaties. Hun beweegreden is dat ze het erg vinden dat negatieve ervaringen met verbouwingen en renovaties mensen afschrikken om met hun woonwensen aan de slag te gaan. Heidi en Benoit respecteren de kwaliteit, financiën en tijd van particulieren met een mooie woonwens en leggen de nodige garanties op tafel.

Tussen de designmeubelen, uitvoeringstekeningen en zoet voor bij de koffie, maken zij en hun team graag de wereld een beetje mooier. Van de allereerste lijn op plan tot de laatste lik verf op de werf. Hoewel er veel fysieke pijlers in hun historisch pand staan, is Interieurkabinet vooral gefundeerd op drie spreekwoordelijke: onze aanneming, het ontwerpbureau en als kers op de taart die nieuwe sofa .

Wil je ons beter leren kennen? Bekijk alvast www.interieurkabinet.be/wie-zijn-wij/

Zo kan je ook stiekem al wat kwijlen op ons fantastisch mooi kantoor 😉

Kantoren Interieurkabinet Mechelen

Hoe jouw ontwerptalent inzetten?

Als ontwerper in ons ‘team operations’ vertaal je het voorontwerp-advies van je collega (onze VerbouwRaad) naar een op maat gemaakt uitvoeringsdossier. Je kan je creatief uitleven, maar je verliest de technische haalbaarheid niet uit het oog.

Je bent dé contactpersoon van de klant. Bij de opstart van een verbouwdossier evalueer je samen met de klant het voorontwerp en stuur je bij tot een definitief ruimtelijk plan, afgestemd op de wensen en budget van de klant.

Je organiseert een technisch bezoek aan de werf met de verschillende partners en integreert de technisch feedback in je ontwerpdossier.

Je vraagt offertes op bij de verschillende samenwerkingspartijen en stelt ze op punt. Je brieft de calculator, zodat het aannemingscontract naar een definitieve meetstaat kan omgezet worden.

Je zorgt voor een kwalitatieve overdracht van je gedetailleerde verbouwdossier naar de werfleider.

Je brieft de assistent operations betreffende te bestellen materiaal en opmaak contracten partners. Tevens waak je over de naleving van de werfplanning.

Je bouwt een fijne relatie met onze vaste partners en onderaannemers, waarbij je steeds aandacht hebt voor kwaliteit, planning en financiën.

Je leidt de 2-wekelijkse werfvergadering in aanwezigheid van de werfleider en klant, en maakt aansluitend een werfverslag op.

Je organiseert de oplevering van de werf en zorgt voor een ondertekend opleveringsverslag. Je werkt op maat van de klant en doet hierbij heel wat inspanningen om de klanten tevreden te stellen.

Zo ziet onze ontwerper eruit op papier.

• Je hebt minstens 10 jaar ervaring als ontwerper bij particuliere woningrenovatie.

• Je hebt een diploma architect of interieurarchitect.

• Je luistert naar de wensen van de klant maar staat daarbij wel achter je eigen visie. Met andere woorden: jij zit aan het stuur, niet de klant 🙂

• We hechten veel belang aan oog voor kwaliteit en nauwkeurig werken. Minstens even belangrijk is humor en een goed humeur.

• Je kan vlot communiceren en bent een echte teamplayer die veel energie haalt uit een goede samenwerking.

• Je kan vlot met Vectorworks en office toepassingen werken.

• Omdat je job twee grote luiken omvat, vereist dit flexibiliteit om te kunnen switchen tussen het creatieve proces en de ontwerpadministratie.

• Je staat bekend als de collega die alles onder controle heeft. Wanneer er zich onverwachte of vervelende situaties voordoen, kan je mee een oplossing uitwerken.

• Verder houden wij van diversiteit: groot/klein, jong/oud, …maakt niet uit, als je maar stylish bent 😉

Wat hebben wij te bieden?

Wat hebben wij te bieden?

In ruil voor jouw vaardigheden, enthousiasme en immer gemotiveerde zelve, bieden wij:

Interieurkabinet

– Een voltijdse functie met vast maandelijks loon naar jouw ervaring.

– Een contract van onbepaalde duur.

– Maaltijdcheques à 7 euro/gewerkte dag, ecocheques à 250 euro/jaar.

– Een smartphone met abonnement.

– Autodelen of km-vergoeding voor verplaatsingen naar de werf.

– 20 dagen vakantie en 12 ADV dagen.

– Toegang tot opleidingsmogelijkheden en onboarding traject.

– Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf. 

– Een trendy werkomgeving met enthousiaste collega’s. Een informele en familiaire sfeer. Af en toe een drink na de uren. Foute muziek. Een fijne bende om bij te horen!

Aarzel niet en solliciteer!

Wil jij onze rots-in-de-ontwerpbranding worden? Aarzel niet en stuur je sollicitatie in!

Heb je eerst nog enkel vragen of is er iets niet duidelijk? Twijfel niet om contact met ons op te nemen via jobs@interieurkabinet.be.