fbpx

Gezocht (interieur) architect woningrenovaties, regio Mechelen. 

Op een steenworp van de Vismarkt en Sint-Romboutskathedraal ligt het Mechelse InterieurKabinet. Tussen de designmeubelen, uitvoeringstekeningen en zoet voor bij de koffie, maakt ons team graag de wereld een beetje mooier. Van de allereerste lijn op plan tot de laatste lik verf op de werf. Hoewel er veel fysieke pijlers in ons historisch pand staan, is Interieurkabinet vooral gefundeerd op drie spreekwoordelijke: onze aanneming, het ontwerpbureau en als kers op de taart die nieuwe sofa .

Kantoren Interieurkabinet Mechelen

Hoe jouw ontwerptalent inzetten?

Als ontwerper in ons ‘team operations’ leef je je creatief en technisch uit. Van een eerste zaadje tot een uit de kluiten gewassen uitvoeringsdossier. Je bent gedurende dit ontwerpproces, dé contact persoon van de klant.

Onze wishlist is boeiend en veelzijdig. 🙂

Je start met een voorontwerp-advies voor onze klanten. Dit voorontwerp, onze VerbouwRaad, omvat een ruimtelijk plan, moodboard en oplijsting voor onze calculator. We leunen op je bouwkundige kennis, zodat de technische haalbaarheid niet uit het oog wordt verloren.

Wanneer de klant de aannemingswerken bij ons bestelt, vertaal je de VerbouwRaad naar een puntjes op de ‘i’ verbouwdossier.

Bij opstart van het verbouwdossier evalueer je samen met de klant het voorontwerp en stuur je bij om tot een definitief ruimtelijk plan te komen. Met de nodige creativiteit (inclusief kleuren en meubelen) detailleer je de materiaalkeuzes in functie van wensen en budget klant.

Je organiseert een technisch bezoek aan de werf met de verschillende partners en integreert de technische feedback in je ontwerpdossier.

Je vraagt offertes op bij de verschillende samenwerkingspartijen, kijkt deze na en stelt ze op punt. Je brieft onze calculator, zodat het aannemingscontract naar een definitieve meetstaat kan omgezet worden.

Je zorgt voor een kwalitatieve overdracht van je gedetailleerd verbouwdossier naar de werfleider.

Je brieft de assistent operations betreffende te bestellen materiaal en opmaak contracten partners. Tevens waak je over de naleving van de werfplanning.

Je bouwt een fijne relatie op met onze vaste partners en onderaannemers, waarbij je steeds aandacht hebt voor kwaliteit, planning en financiën.

Je leidt de 2-wekelijkse werfvergadering in aanwezigheid van de werfleider en klant, en maakt aansluitend een werfverslag op. 

Je organiseert de oplevering van de werf en zorgt voor een ondertekend opleveringsverslag. Je werkt op maat van de klant en doet hierbij heel wat inspanningen om de klanten tevreden te stellen.

Interieurkabinet

Zo ziet onze ontwerper eruit op papier.

Je hebt minstens 10 jaar ervaring als ontwerper bij particuliere woningrenovatie.

Je heb een diploma architect of interieurarchitect. 

Je luistert naar de wensen van de klant maar staat daarbij wel achter je eigen visie. Met andere woorden: jij zit aan het stuur, niet de klant. 🙂

We hechten veel belang aan oog voor kwaliteit, nauwkeurig werken. Minstens even belangrijk is humor en een goed humeur.

Je bent een echte teamplayer en goede communicator die veel energie haalt uit een fijne samenwerking.

Je kan vlot met vectorworks en office toepassingen werken.

Omdat je job twee grote luiken omvat, vereist dit flexibiliteit om te kunnen switchen tussen het creatieve proces en de ontwerpadministratie.

Je staat bekend als de collega die alles onder controle heeft. Wanneer er zich onverwachte of vervelende situaties voordoen, kan je mee een oplossing uitwerken.

Verder houden wij van diversiteit: groot/klein, jong/oud, M/V/X …maakt niet uit, als je maar stylish bent. 😉

Wat hebben wij te bieden?

In ruil voor jouw vaardigheden, enthousiasme en immer gemotiveerde zelve, bieden wij:

Interieurkabinet

Een voltijdse functie met vast maandelijks loon naar jouw ervaring.

Een contract van onbepaalde duur.

Maaltijdcheques à 7 euro/gewerkte dag, ecocheques à 250 euro/jaar.

Een smartphone met abonnement.

Autodelen of km-vergoeding voor verplaatsingen naar de werf.

20 dagen vakantie en 12 ADV dagen.

Toegang tot opleidingsmogelijkheden en onboarding platvorm.

Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf. 

Een trendy werkomgeving met enthousiaste collega’s. Een informele en familiaire sfeer. Af en toe een drink na de uren. Foute muziek. Een fijne bende om bij te horen!

Aarzel niet en solliciteer!

Wil jij onze rots-in-de-ontwerpbranding worden? Aarzel niet en stuur je sollicitatie in voor 31 december 2021!

Heb je eerst nog enkel vragen of is er iets niet duidelijk? Twijfel niet om contact met ons op te nemen via jobs@interieurkabinet.be.

PS: Ben jij freelancer en heb jij interesse om project-based te werken? Wij maken graag kennis met je.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.