Junior Interieurarchitect (M/V/X) – Regio Mechelen.

Gezocht junior interieurarchitect woningrenovaties, regio Mechelen.

Als junior ontwerper in ons ‘team operations’ ontwikkel je je tot allround Interieurarchitect. Je wordt meegenomen in het proces van onze totaal renovatie ontwerpen vanaf een eerste zaadje tot een uit de kluiten gewassen uitvoeringsdossier.

Kantoren Interieurkabinet Mechelen

Nieuwsgierig naar waar je allemaal ‘on the job’ in meegenomen wordt?

Je start met een voorontwerp-advies voor onze klanten. Dit voorontwerp, onze VerbouwRaad, omvat een ruimtelijk plan, moodboard en oplijsting voor onze calculator.

Wanneer de klant de aannemingswerken bij ons bestelt, vertaal je de VerbouwRaad naar een puntjes op de ‘i’ verbouwdossier.

Bij opstart van het verbouwdossier evalueer je samen met de klant het voorontwerp en stuur je bij om tot een definitief ruimtelijk plan te komen. Met de nodige creativiteit (inclusief kleuren en meubelen) detailleer je de materiaalkeuzes in functie van wensen en budget klant.

Je organiseert een technisch bezoek aan de werf met de verschillende partners en integreert de technische feedback in je ontwerpdossier.

Je vraagt offertes op bij de verschillende samenwerkingspartijen, kijkt deze na en stelt ze op punt. Je brieft onze calculator, zodat het aannemingscontract naar een definitieve meetstaat kan omgezet worden.

Je zorgt voor een kwalitatieve overdracht van je gedetailleerd verbouwdossier naar de werfleider.

Je brieft de assistent operations betreffende te bestellen materiaal en opmaak contracten partners. Tevens waak je over de naleving van de werfplanning.

Je bouwt een fijne relatie op met onze vaste partners en onderaannemers, waarbij je steeds aandacht hebt voor kwaliteit, planning en financiën.

Je leidt de 2-wekelijkse werfvergadering in aanwezigheid van de werfleider en klant, en maakt aansluitend een werfverslag op.

Je organiseert de oplevering van de werf en zorgt voor een ondertekend opleveringsverslag. Je werkt op maat van de klant en doet hierbij heel wat inspanningen om de klanten tevreden te stellen.

Zo ziet onze ontwerper eruit op papier.

• Je bent schoolverlater of maximaal 2 jaar ervaring als ontwerper bij particuliere woningrenovatie.

• Je hebt een diploma architect of interieurarchitect.

• Je bent creatief en denkt out of the box. Je bent leergierig en wil graag ‘on the job’ de echte kneepjes van het vak leren.

• We hechten veel belang aan oog voor kwaliteit, nauwkeurig werken. Minstens even belangrijk is humor en een goed humeur.

• Je bent een echte teamplayer en goede communicator die veel energie haalt uit een fijne samenwerking.

• Je kan vlot met vectorworks en office toepassingen werken.

• Omdat je job twee grote luiken omvat, vereist dit flexibiliteit om te kunnen switchen tussen het creatieve proces en de ontwerpadministratie.

• Je staat bekend als de collega die alles onder controle heeft. Wanneer er zich onverwachte of vervelende situaties voordoen, kan je mee een oplossing uitwerken.

• Verder houden wij van diversiteit: groot/klein, jong/oud, M/V/X …maakt niet uit, als je maar stylish bent.

Wat hebben wij te bieden?

Dienstverband: 

Voltijds, Vaste Jobs

Loon:

€1.850,00 – €2.250,00 per maand

Interieurkabinet

Extralegale voordelen:

– Ecocheques

– Een gsm voor professioneel gebruik

– Elektronische maaltijdcheques

– Extra vakantiedagen

– Reiskosten vergoeding

– Een trendy werkomgeving met enthousiaste collega’s. Een informele en familiaire sfeer. Af en toe een drink na de uren. Foute muziek. Een fijne bende om bij te horen!

Interesse?

Aarzel niet en stuur je sollicitatie in!

Heb je eerst nog enkel vragen of is er iets niet duidelijk? Twijfel niet om contact met ons op te nemen via jobs@interieurkabinet.be.

 

Wil je ons beter leren kennen? Bekijk alvast www.interieurkabinet.be/wie-zijn-wij/