Gezocht werfleider! Ofwel onze rots-in-de-werfbranding.

Wie zijn wij eigenlijk?

Op een steenworp van de Vismarkt en Sint-Romboutskathedraal ligt het Mechelse InterieurKabinet. Tussen de designmeubelen, uitvoeringstekeningen en zoet voor bij de koffie, maakt ons team graag de wereld een beetje mooier. Van de allereerste lijn op plan tot de laatste lik verf op de werf. Hoewel er veel fysieke pijlers in ons historisch pand staan, is Interieurkabinet vooral gefundeerd op drie spreekwoordelijke: onze aanneming, het ontwerpbureau en als kers op de taart die nieuwe sofa.

Interieurkabinet

Waarom wij elke dag uit ons bed komen?

Wij vinden het erg dat negatieve ervaringen met verbouwingen en renovaties mensen afschrikken om met hun woonwensen aan de slag te gaan. Particulieren die de dupe worden van aannemers, loodgieters, tegelzetters,… die de verantwoordelijkheid van zich afschuiven. Bouwspecialisten en vakmannen die zich verschuilen achter kleine lettertjes in hun contracten. En dat betekent voor de verbouwer meerwerk en/of maanden langer kamperen in hun eigen huis.

 

Dat is exact de reden waarom Heidi en Benoit, 12 jaar geleden, besloten om InterieurKabinet op te richten: een fullservicebouwbedrijf voor high-end renovaties. Waarbij we de kwaliteit, financiën en tijd van particulieren met een mooie woonwens respecteren en de nodige garanties op tafel leggen.

 

Maar laten we een kat een kat noemen, er is ook nog een andere reden om ’s ochtends uit ons bed te springen. Af en toe zijn we ook gewoon een zootje ongeregeld dat houdt van sfeervolle apero’s, met de nodige droge moppen en legendarische uitspraken.

 

Wil je ons beter leren kennen? Bekijk alvast www.interieurkabinet.be/wie-zijn-wij/

Zo kan je ook stiekem al wat kwijlen op ons fantastisch mooi kantoor 😉

Interieurkabinet

Wat moet er hier geregeld worden? Van alles! 🙂

 • Als werfleider sta jij in voor de technische en kwalitatieve opvolging van uiteenlopende woningrenovatie projecten. Door nauw contact te behouden met de projectleider, realiseer je de dagdagelijkse planning van de verschillende werf. Dit doe je onder andere door onze arbeiders en verschillende onderaannemers te coördineren en te controleren.
 • Je bent dé contact persoon van de klant gedurende heel de uitvoeringsperiode van de werf.
 • Ter werfvoorbereiding zorg je dat de uitvoeringsplannen voor jou geen geheimen hebben. Je bestelt het nodige materiaal en bouwmateriaal, waar nodig doe je de nodig opmetingen op de werf. Je delegeert aan de assistent operations de nodige werfopstart procedures.
 • Je bouwt een fijne relatie op met onze vaste partners en onderaannemers, waarbij je steeds aandacht hebt voor kwaliteit, planning en financiën. We trekken samen aan het zelfde zeel, dus iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid. Aan paraplu trekkerij hebben we een broertje dood.
 • Je oefent daarnaast de nodig controle uit op de werf in aantallen en kwaliteit en bepaalt zo de bevoorradingsbehoeften. Je organiseert de nodige leveringen van materieel en bouwmateriaal.
 • Je hebt oog voor de veiligheidsvoorschriften en implementeert de verslagen van de veiligheidscoördinator. Je wordt helemaal happy van een nette en ordelijke werf.
 • Elke werf wordt bij ons tijdig opgeleverd: de planning respecteren is je hoogste goed. Eventuele verschuivingen worden administratief bijgewerkt. Bij impact voor de klant gaan we de communicatie niet uit de weg.
 • Je assisteert de ontwerper tijdens de oplevering van de werf en zorgt dat de opleveringspunten binnen de afgesproken termijn gehandeld worden. Je beseft dat het juist deze laatste meters zijn die van een klant een ambassadeur maken.
 • Je bent technisch adviseur voor ons ontwerp team. Zowel in de ontwerpfase als tijdens de werfvergaderingen met de klanten.

Onze wishlist is dus boeiend en veelzijdig 🙂

 

Zo ziet onze werfleider eruit op papier

 • Je hebt minstens 10 jaar ervaring als werfleider particuliere woningrenovatie, in ruwbouw en interieurafwerking. Self made of een mooi diploma, het maakt voor ons geen verschil.
 • We hechten veel belang aan oog voor kwaliteit, nauwkeurig werken en vlot communiceren. Minstens even belangrijk is humor en een goed humeur.
 • Je kan vlot met office toepassingen werken.
 • Omdat je job twee grote luiken omvat, vereist dit flexibiliteit om te kunnen switchen tussen de kantooradministratie en werfgerelateerde taken.
 • Je staat bekend als de collega die alles onder controle heeft. Wanneer er zich onverwachte of vervelende situaties voordoen, kan je mee een oplossing uitwerken.
 • Verder houden wij van diversiteit: groot/klein, jong/oud, …maakt niet uit, als je maar geen schrik hebt van werken tegen deadlines.
 • Je bent een ochtendmens. Je maatpak(je) mag je thuis laten, het kan er al eens modderig aan toe gaan.
 • Verder ben je in het bezit van een BE-rijbewijs (aanhanger groter 3,5)

Wat hebben wij te bieden?

In ruil voor jouw vaardigheden, enthousiasme en immer gemotiveerde zelve, bieden wij:

Kantoren Interieurkabinet Mechelen

Een voltijdse functie met vast maandelijks loon naar jouw ervaring.

Een contract van onbepaalde duur.

Maaltijdcheques à 7 euro/gewerkte dag, ecocheques à 250 euro/jaar.

Een smartphone met abonnement.

20 dagen vakantie en 12 ADV dagen

Toegang tot opleidingsmogelijkheden en onboarding platvorm.

Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf. 

Een trendy werkomgeving met enthousiaste collega’s. Een informele en familiaire sfeer. Af en toe een drink na de uren. Foute muziek. Een fijne bende om bij te horen!

Aarzel niet en solliciteer!

Heb je eerst nog enkel vragen of is er iets niet duidelijk? Twijfel niet om contact met ons op te nemen via jobs@interieurkabinet.be.