Verbouwkosten: geen lopende rekeningVoorkom financiële verrassingen tijdens je verbouwing

Interieurkabinet

Leg je je op voorhand al neer bij onvoorziene verbouwkosten door een renovatie? Begrijpelijk, want je vrienden, familie en kennissen hebben het ook allemaal meegemaakt: een rekening die hoger uitvalt dan beloofd.

Nochtans is het niet nodig om dit zomaar te aanvaarden als ongeschreven wet. Wij leggen je graag uit hoe je je wapent tegen financiële verrassingen. Je spaargeld besteedt je beter aan een zonnige vakantie of nieuwe fiets!

Het bestaat: de geen-meerwerk-clausule

Hoe je verbouwingen vrijwaart van een financiële aderlating? Heel simpel: maak ijzersterke afspraken met je renovatiepartner. Jij bent klant en hebt het recht om precies te weten wat er op je afkomt.
Met een project bij InterieurKabinet kan je op beide oren slapen. We voorkomen extra kosten voor jou door deze vuistregels:

  1. Geen getouwtrek tussen losse partijen die extra kosten op jou trachten af te schuiven.
  2. De vakman is vanaf dag één aanwezig, dus ook bij de gesprekken over het ontwerp. Hierdoor voorkomen we dat er nadien lijken uit de kast vallen en worden dus ook meerkosten vermeden.
  3. Zorg voor een ‘geen-meerwerk’ clausule in je aannemingsovereenkomst.
  4. We werken met één masterplan, waardoor vanaf het begin helder is wat er zal gebeuren, binnen welke timing en welk budget.
Kantoren Interieurkabinet Mechelen
Hoe kunnen we je helpen?

Een vraag voor ons ontwerp- of verbouwteam? Laat hen gerust iets weten.

Goedkoop, duurkoop?

Dit klinkt misschien een beetje gek… Maar in sommige gevallen is een duurdere aannemer uiteindelijk goedkoper. De meeste mensen kiezen hun aannemer op basis van de prijs of gaan zelf aan het puzzelen met verschillende vakmensen. Op die manier vergroot je de kans dat goedkoop duurkoop wordt. Bij InterieurKabinet stellen we alles in het werk voor jouw vlekkeloos gebudgetteerde renovatie en houden we grip op jouw verbouwkosten.

Ontdekken hoe je jouw woonwensen realiseert zonder stress en gedoe?

Schrijf je in voor ons webinar!