fbpx

VerbouwRaad

Een pand renoveren maar wil je zeker zijn dat je geen kat in een zak koopt? Met onze VerbouwRaad schat onze expert de verbouwkost in.

Je bent van plan een huis te verbouwen en/of te kopen? Dan wil je natuurlijk eerst een idee krijgen van de verbouwkost. Met onze VerbouwRaad bieden we de oplossing. Onze ervaren projectleider vergezelt je tijdens een plaatsbezoek en onderzoekt grondig het pand. Bouwtechnische vragen of ideeën die je hebt vuur je gerust af, of we stellen er zelf voor zodat je ontdekt wat je (mogelijke) woning in z’n mars heeft.

We bekijken de staat van de woning, geven advies en schatten de verbouwkost in, die door onze jarenlange ervaring heel gericht zal zijn. Op die manier weet je niet alleen wat de renovatie van je droomwoning inhoudt, maar ook wat hij zal kosten. En dat is dan weer belangrijke informatie bij het nemen van je beslissing.

Voor €250 (incl. btw) huur je onze projectleider in die graag met je kennismaakt, het pand bezoekt en z’n expertise deelt over de bestaande toestand. De verbouwkost schatten we dan in aan de hand van bestaande plannen. Beschik je niet over zulke plannen? Voor €250 (incl. btw) digitaliseren wij de woning voor jou. Contacteer ons voor een afspraak of bestel hier zo’n VerbouwRaad!

wat mag je verwachten?

Opstart dossier

We vliegen er meteen in!

Expertadvies

Door onze ervaren projectleider.

Bouwtechnische rondgang

We geven ter plekke advies.

Staat van het pand

We controleren alles in detail.

Schatting verbouwkost

Toelichting over de mogelijke kosten.

Verplaatsing heen tot 25km

Verdere afstanden offerte op aanvraag.

250 euroIncl. BTW

bestel een verbouwraad

Een (mogelijke) woning renoveren? Maak een afspraak met onze projectleider voor een VerbouwRaad. Zo heb je meteen een idee van de verbouwkost en de staat van de woning.

Tien gratis interieurtips waarmee je zelf aan de slag kunt gaan!

De VerbouwRaad was een hele nuttige, professionele en leerrijke ervaring! Dit was de investering zeker waard. Dank je wel Benoit!

Muuto visu chairs
Nathalie