fbpx

VerbouwRaad

small

Je bent van plan een huis te verbouwen en/of te kopen? Dan wil je natuurlijk eerst een idee krijgen van de verbouwkost. Met onze VerbouwRaad Small bieden we de oplossing. Onze ervaren aannemingsspecialist vergezelt je tijdens een plaatsbezoek en onderzoekt grondig het pand. Bouwtechnische vragen of ideeën die je hebt vuur je gerust af zodat je ontdekt wat je (mogelijke) woning in z’n mars heeft. We bekijken de staat van de woning en schatten de verbouwkost in, die door onze jarenlange ervaring heel gericht zal zijn.

large

Wil je een heel concreet beeld krijgen van je verbouwing? Dan zorgen we voor een uitgebreid verbouwplan waarbij de woonzone die je wilt aanpakken helemaal wordt geanalyseerd. Jij lijst op wat je wil veranderen en welke materialen je wil gebruiken, of onze interieurarchitecten stellen zelf hun ideeën voor. We geven bouwtechnisch advies om je renovatie te bewerkstelligen en maken een grondige aannemingsofferte op waarin zwart op wit staat hoeveel die droomrenovatie je zou kosten. Dat dossier stellen we vervolgens graag aan je voor op kantoor! Om de verbouwkost exact te calculeren hebben we bestaande plannen nodig. Beschik je daar niet over? Dan kunnen wij de woning voor je digitaliseren voor €250 per verdieping.

small
bezoek ter plaatse
bouwtechnische tips
mondeling verbouwadvies
schatting verbouwkost

250 euroVerplaatsing tot 25 km

Boek ‘m hieronder of…

large
betreft een woonzone
bouwtechnisch advies
voorstel afwerkingen
verbouwplan op maat
aannemings offerte
presentatie op kantoor

1500 euroVerplaatsing tot 50km

Boek ‘m hieronder of…

bestel een verbouwraad

Een (mogelijke) woning renoveren? Maak een afspraak met onze projectleider voor een VerbouwRaad. Zo heb je meteen een idee van de verbouwkost en de staat van de woning.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De VerbouwRaad was een hele nuttige, professionele en leerrijke ervaring! Dit was de investering zeker waard. Dank je wel Benoit!

Muuto visu chairs
Nathalie

Tien gratis interieurtips waarmee je zelf aan de slag kunt gaan!