Hoe verwijder je vlot vlekken in je interieur

Goed nieuws voor de onhandige Harry’s en lompe Larry’s, tapijten en meubels die vol vlekken staan hoef je niet langer bij het grof huisvuil te zwieren. Lees hieronder de oplossing om je designmeubelen en het textiel in je interieur proper te houden.

Wat? Water!

Van koffie en wijn, tot tandpasta en ketchup, voor ieder probleem bestaat er een, oplossing. Frappant is wel dat – bij verse vlekken – dit in 90% van de gevallen water is.

It wasn’t me

Ben jij niet diegene die voor alle vuiligheid zorgt…of wil je het gewoon niet toegeven? Dan is het misschien je enthousiaste viervoeter die je tapijt wekelijks bewerkt. Geen nood, ook vlekken veroorzaakt door dieren kunnen met een kleine inspanning verwijderd worden.

Handige tool

Vlekkenverwijderaar James heeft een handig hulpmiddeltje beschikbaar gesteld om te bepalen hoe je verse en hardnekkige vlekken vlot uit diverse stoffen haalt. Krijg je het toch niet weg met water, dan haal je beter de nodige middeltjes van James in huis!

Hieronder, op de vlekkenschijf van James, vind je het antwoord op al je vragen. Tenzij je natuurlijk een goed excuus wilt om je interieur te vernieuwen, dan zou ik ‘per ongeluk’ nog wat koffie morsen op het tapijt van de bomma.

Hoe kunnen we je helpen?

Een vraag voor ons ontwerp- of verbouwteam? Laat hen gerust iets weten.