fbpx

Renoveren is complex, duur en tijdrovend…

Interieurkabinet

Deze vooroordelen achtervolgen een heel stuk van ons professioneel leven. Een vooroordeel dat we kandidaat-bouwers niet altijd kwalijk nemen. Ook wij werden er vaak mee geconfronteerd, in de periode dat we als freelance werfleiders aan de slag waren. Daar zaten we met al onze goede bedoelingen en bouwpassie (in onze kindertijd terroriseerden we de living van onze ouders al met LEGO-blokken).

In het dagelijkse werfleven nam echter niet elke aannemer het even nauw met gemaakte afspraken: niet komen opdagen, trekken en sleuren aan offertes, meerwerken die perfect vooraf hadden kunnen ingeschat worden, enz… Aanleiding om voor ons eigen ‘kindje’ te kiezen: mensen gaan helpen met hun droomverbouwing, zonder dat dit een nachtmerrie wordt.

We willen alvast met veel plezier ons e-book met je delen: jouw droomhuis roadmap voor een verbouwing zonder slapeloze nachten en irritaties met je aannemer.

Wil je meer weten over onze aanpak? Verder op deze pagina doen we alles uit de doeken 🙂

Heidi en Benoit

Met je woondroom aan de slag  dankzij ons gratis adviesgesprek.

Hunker jij ook naar een woonplek waar je tot rust kan komen? Voel je verbouwkriebels maar zie je in de verbouwwereld door de bomen niet altijd het bos?

Overtuigd dat het anders moet maar geeft de gedachte aan een maandenlange verbouwing alleen al een knoop in je maag?

Begin bij het begin:

Onze verbouwcoach helpt je graag op weg tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Interieurkabinet

Wat zijn je ergernissen als je naar je woning kijkt?

Welke zones wil je bij voorkeur aanpakken?

Wat betekent een happy home voor jou?

Welke interieurstijl spreekt je aan?

Hoe kies je een verbouwbedrijf dat bij je past?

Waar heb je ondersteuning bij nodig?

Woningupgrade met onze verbouwRaad.

202006 IK Schrijvers 23

hoe ziet het huis van je dromen eruit?

DIE VRAAG STELDE IK AAN LIEVE.

Lieve (42) heeft haar eigen grafisch bedrijf waar ze met hart en ziel voor werkt, samen met haar man, Wouter.  Ze delen een rijwoning in Mechelen samen met hun tienerdochter (16) en zoon (8)

’s Ochtends is het altijd hetzelfde liedje: vechten om als eerste onder de douche te staan, de zwemzak van zoonlief is zoek, haar tiener gooit de kledingkast overhoop (want ze heeft echt niets om aan te trekken). Wouter loopt op de toppen van zijn tenen, hij vindt nergens een plekje om rustig zijn mails te checken voor hij de baan opgaat. Ah ja, en de kinderen wilden een puppy, raad eens wie er ’s ochtends nog snel het blokje om gaat?

In ons drukke leven van elke dag moeten we zoveel ballen in de lucht houden, en dat geeft stress.

Lieve en Wouter hebben toen een keuze gemaakt. Daardoor hebben ze nu een huis met een instant vakantie gevoel.

Ervaringen van onze klanten.

Hoe kies je een verbouwpartner die bij je past.

Hoe kies je een verbouwbedrijf dat bij je past? Keuze te over en vaak is het erg lastig om door de bomen het bos te zien. Verbouwen krijgt vaak het label “ingewikkeld, tijdrovend en duur”.

De reden hiervoor is dat mensen vooraf niet genoeg stilstaan bij welk plan van aanpak nu het meest geschikt is. Er is geen goed of fout: je moet zelf bepalen wat jij belangrijk vindt en in functie daarvan een verbouwparter kiezen. Om je op weg te zetten, lichten we hierbij alvast drie methodes toe om een verbouwing te realiseren.

Verbouwtips.