woonwinkel.
stationsstraat 10 – 9070 destelbergen

Contact

09 372 99 59
destelbergen@interieurkabinet.be

Open van do. tot za.

10u00 - 18u00
(ma. & di. op afspraak)

Bezoek ons!

Stationsstraat 10
9070 Destelbergen

indoor.

Je staat open voor ontdekkingen en hedendaags design? Kom dan langs in onze woonwinkel en wij helpen je graag aan een stijlvol meubel, origineel cadeau of sfeervol accessoire! Met merken als Muuto, Hay, &Tradition en Ferm Living is het scandinavisch design goed vertegenwoordigd, maar ook Belgische toppers zoals Moome. In onze uitgebreide showroom ben je dus wel even zoet 😉

outdoor.

Een fris luchtje scheppen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Naast heel wat pracht en praal binnen kan je namelijk ook genieten van een uitgebreide buitencollectie. Kom dus van de zon en ons zwembad profiteren onder het mom ‘we testen de zetels eens uit’ en geniet van het moois dat onderstaande merken te bieden hebben!

contact.

Vragen over een meubel, merk of accessoire? Wil je de prijs van een zetel weten of de juiste afmetingen? Laat het weten aan de immer sympathieke spring-in-‘t-veld Magali! Als manager van ons filiaal in Destelbergen staat ze altijd klaar om je te helpen bij je vragen. Stuur haar hier een mailtje of vul het contactformulier in.

Adres

Stationsstraat 10 – 9070 Destelbergen (ruime parking voor de deur!)

Telefoonnummer

09 372 99 59

Emailadres

destelbergen@interieurkabinet.be

mail Magali!WoonwinkelAanneming

Shopping Cart

  • No products in the cart.