e-boek voorkom slapeloze nachten tijdens de verbouwing

E-boek: Voorkom slapeloze nachten tijdens je verbouwing

Hoe kan het dat sommige huiseigenaars moeiteloos van hun woning een droomhuis hebben kunnen maken zonder dat ze vervelende discussies hoefden te voeren met aannemers en interieurontwerpers?

Of zonder dat ze maanden kampeerden in hun eigen huis tijdens de werken?

Je ontdekt het in het e-book ‘Voorkom slapeloze nachten tijdens je verbouwing’.

Direct gratis toegang tot het ebook:

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik vind het zo jammer dat negatieve ervaringen met verbouwingen en renovaties mensen afschrikken. En ik weet dat dit gebeurt. Al meer dan 25 jaar werk in deze wereld. Ik heb met eigen ogen gezien hoe particulieren de dupe worden van aannemers, loodgieters, tegelzetters en noem maar op, die hun paraplu opentrekken en de verantwoordelijkheid van zich afschuiven.

Dit is exact de reden waarom ik niet langer onderdeel wilde zijn van dergelijke bouwbedrijven. Samen met Benoit besloot ik om een service bouwbedrijf op te richten, waarbij we de kwaliteit, financiën en tijd van particulieren met een mooie woonwens respecteren.

Ik ben Heidi van Sebroeck en ben ingenieur bouwkunde en samen met mijn levenspartner Benoit, bouwspecialist run ik al meer dan 12 jaar InterieurKabinet.

Met de tips die ik met je deel, hebben al heel wat mensen een fantastische woningupgrade bekomen, waardoor ze thuis echt tot rust kunnen komen met het hele gezin. Dat geldt zowel voor carrièrekoppels met kinderen, als ondernemers met een thuiskantoor als voor de kinderen- uit-huisgeneratie.

Je ontdekt hoe je van je bestaande huis een droomhuis maakt waarin het altijd heerlijk thuiskomen is, zonder het afgesproken budget en de doorlooptijd te overschrijden.

Interieurkabinet
Onderstaande kan ook bij jouw woning het geval zijn!

Voorbeeld voor-en na project:

Wat hebben de huiseigenaars met zo’n droomwoning ontdekt wat jij nog niet weet?

Ondanks alle info over de do’s en don’ts van verbouwen, blijven de meeste huiseigenaars toch opzien tegen een woningrenovatie, doen ze AD HOC nog wat aanpassingen en blijven ze zich onrustig en ontevreden voelen over hun huis.

In het e-book ‘Voorkom slapeloze nachten tijdens je verbouwing’ ontdek je hoe je een verbouwing zo kan organiseren dat je binnen budget blijft zonder concessies te doen in je wensen of de kwaliteit.

Download gratis:

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.