• alles
  • aanbouw
  • badkamer
  • energie
  • geen categorie
  • keuken
  • ontwerp
  • totaalrenovatie
  • verbouwtips
  • woonkamer
  • zolder
Wat kost een aanbouw met nieuwe keuken?

Stap voor stap leggen we uit met welke kosten je rekening moet houden bij een aanbouw met nieuwe keuken.

Vijf nadelen van werken met een fullservice renovatieteam

Er zijn verschillende soorten verbouwmethodes. Met een fullservice renovatieteam in geef je alles uit handen en word je volledig ontzorgd.

Waarom kiezen voor een fullservice renovatieteam als verbouwmethode?

Er zijn verschillende soorten verbouwmethodes. Met een fullservice renovatieteam in geef je alles uit handen en word je volledig ontzorgd.

Huis verbouwen: wat komt er allemaal bij kijken?

Wil jij jouw huis verbouwen? Wij geven je meer inzicht in wat er allemaal bij een verbouwing komt kijken én hoe je je daarop voorbereidt.

Benoveren: iets voor mij?

Benoveren, iedereen heeft er waarschijnlijk van ver of dichtbij al eens over gehoord. Wij vinden het soms een delicaat onderwerp en wel om volgende redenen.

Garanties zorgen voor minder irritaties

Wil jij zorgen en irritaties vermijden? Zorg dan dat je bouwpartner de nodige garanties kan voorleggen!

Met een masterplan naar je droomhuis

Dankzij een overkoepelend masterplan ken je de verschillende fases en weet je waar je rekening mee moet houden.

Weg met stress bij technische termen

Start een stress-vrije verbouwing dankzij de geen-meerwerk clausule. Geen schrik meer voor kleine lettertjes en technische termen.

Kan ik in mijn huis blijven tijdens een renovatie?

Hoe houd je je huis leefbaar tijdens een verbouwing.

Kiezen tussen een architect of interieurontwerper?

Hoe hak je knopen door en ga je voor een verbazingwekkende stijl, waarvan alle elementen naadloos bij elkaar passen?

Trendvolger of stijlgoeroe?

Hoe hak je knopen door en ga je voor een verbazingwekkende stijl, waarvan alle elementen naadloos bij elkaar passen?

Welke verbouwaanpak past bij jou?

De ene verbouwing is de andere niet. Kies de aanpak die bij jou past met drie simpele vragen.

Verbouwkosten: geen lopende rekening

Angst voor oplopende verbouwkosten door onvoorziene zaken? Niet nodig dankzij onze vuistregels.

Is mijn woning de investering wel waard?

Hoe bepaal je of de investering van een renovatie het waard is? Investeringswaarde is helaas geen simpele optelsom.

Wacht niet met renoveren: leef nu in je droomhuis

Veel mensen stellen een verbouwing uit en krijgen dan spijt. Waarom wachten als je nu kan wonen in je droomwoning?

Kan dat, een renovatie zonder vertraging?

Gaat je verbouwing mondjesmaat vooruit en je voelt dat de deadline nooit gehaald zal worden? Hoort het er gewoon bij of kan het ook anders?

Drie tips voor een renovatie zonder kopzorgen

Vraag je jezelf soms af hoe je een huis renoveert zonder kleerscheuren? Met deze tips voor een feelgood-renovatie ben je op de juiste weg!

Hoe kies je de juiste aannemer?

Ken jij de val waarin veel mensen lopen? In zee gaan met de eerste de beste aannemer. Hier lees je hoe je beter kiest!

Van advies naar daad: onze verbouwRaad in 5 stappen

Een verbouwRaad, dat klinkt goed! Maar wat houdt het juist in? We leggen het graag uit aan de hand van een zolderrenovatie.

Moderne aanbouw verbindt woning met tuin

Waar woning en tuin vroeger geen connectie hadden, brengt een aanbouw nu de buitenomgeving naar binnen. Zo laat je jouw woning in licht baden!

Zolderrenovatie in Mechelen: 3 gloednieuwe kinderkamers

Er is meer ruimte in je huis dan je denkt! Zo toverden we een zolder om in 3 mooie kinderkamers. Bekijk hier het resultaat van deze zolderrenovatie in Mechelen!

Verbouwing in Mechelen: ruimer wonen met minder oppervlakte

Ruimer wonen vergt niet altijd een ingrijpende verbouwing. Ontdek hier hoe we het huis van familie A. omtoverden in een echte thuis!

Verbouwen op latere leeftijd

Verbouwen op latere leeftijd is geen pretje, dus als je een verbouwing plant kijk je best nu al wat verder in de toekomst.

Wat zijn de voordelen van Kangoeroewonen?

Het woord krijg je elke week wel eens op je bord geserveerd, maar wat houdt kangoeroewonen nu juist in? Wij zetten de voordelen op een rijtje!

Ik isoleer! …binnenstebuiten en omgekeerd

Isoleren kan je leren! Maar ken je dat niet aan de buitenzijde doen? Geen probleem. Gelukkig hebben jouw buitenmuren ook een binnenzijde.

Betonstop: wat houdt het in?

De betonstop, het klinkt als een straf voor de Belgen die geboren worden met een baksteen in de maag. Maar wat houdt die befaamde term nu juist in?

Vloerverwarming, wat mag dat kosten?

Naar de voordelen van vloerverwarming moet je niet ver zoeken: lagere energiefactuur, geen radiatoren… Maar hoeveel kost vloerverwarming nu eigenlijk?

Welke administratie komt bij verbouwingswerken kijken?

Bij verbouwingswerken komt veel kijken, dat moeten we je niet meer wijsmaken. Maar hoeveel is dat nu juist? En aan wat moet er gedacht worden?

Het belang van een goed ontwerpplan

Je droomontwerp staat en valt met een goed ontwerpplan. Daarop staat alle info die de aannemer nodig heeft om je droomwoning te realiseren!

Wat is het nut van een interieurarchitect?

Verschijnen er veel vraagtekens in je hoofd bij het woord ’interieurarchitect’? Terecht: wie zijn ze, wat doen ze juist? En wat drijft hen?

Driehoeksverhoudingen in de bouw

De synergie tussen functie, gebruik & vorm is een ontwerp- en bouwpricipe dat al eeuwenlang meegaat – ook bij ons als interieurarchitect in Mechelen.

Toprecept voor een totaalconcept

Een kleine aanpassing hier, een iets grotere verbetering daar… Maar hoe kom je nu tot een toprecept voor de renovatie van je woning?

Hoe kies je een interieurarchitect die bij je past?

Je wilt een interieurarchitect onder de arm nemen. Proficiat, dat is een goed begin! Maar hoe weet je nu of de ontwerper ook effectief bij jullie past?

Renoveer je woning voor later

Een interieurarchitect heeft de expertise om je interieur toekomstgericht te ontwerpen. We geven alvast wat tips om zo lang mogelijk van je huis te genieten.

15 bouwblunders & interieurfouten

Wat je zelf doet, doe je beter? Soms blijken die handen die je uit de mouwen wilt steken twee linkerhanden te zijn. We zetten wat fouten op een rij!

Waar let je op bij een te renoveren huis?

Een renovatieproject of een pand op het oog dat je wil verbouwen? We sommen tien tips op die je zoektocht naar het perfecte renovatiepand makkelijker maken.

Welke verschillende gietvloeren bestaan er?

Denk je aan verbouwingswerken en overweeg je een gietvloer? Dat is dan volledig terrecht! Lees hier de voor- en nadelen van de verschillende types.

Kleur in je huis? Gebruik witte verf!

Wit is een goede basis. Naast rust in huis, geeft het de mogelijkheid om gemakkelijk voor een nieuwe sfeer te gaan én dat zonder grote verbouwingswerken.

Is een warmtepomp rendabel?

Duurzame energie wordt steeds belangrijker. Het moment om hierin te investeren is bij verbouwingswerken. Je denkt aan een warmtepomp? Goed! Maar hoe werkt die juist?

Het dak eraf! Groendaken zijn in

Als aannemer krijgen we bij een renovatie wel eens de vraag wat de opties voor een dak zijn. Een groendak is niet alleen mooi, het kent ook veel voordelen.

Doe eens origineel met je ramen

Komen er nieuwe ramen bij de totaalrenovatie van je woning en wil je eens wat anders? Lees hier welke originele kanten je uit kan.

Wat kost de renovatie van een badkamer?

Een simpele opknapbeurt, een nieuwe look of een grondige badkamerrenovatie. We geven graag wat tips…én een idee van de kostprijs.

Interieurinrichting: botanisch wonen

Botanisch wonen is een van de populairste woontrends van de afgelopen tijd. Botanisch wonen, ook wel Urban jungle genoemd, kenmerkt zich door veel prints, bladeren, bloemen en insecten te integreren in je interieurinrichting.

Hoe je badkamer van plaats veranderen?

Het lijkt een hachelijke taak om de badkamer in je woning van plaats te veranderen bij de renovatie. Toch is het niet zo’n hele onderneming als je zou denken, integendeel!

Hoeveel lichtsterkte of lumen heeft elke kamer juist nodig?

Een complete leek bij het uitzoeken van de juiste verlichting? Brand er geen lampje bij Lumen of Kelvin? We geven graag wat interieuradvies!

Bouwvergunning aanvragen of niet?

De nieuwe omgevingsvergunning voegt heel wat vergunningen samen. Deze maakt de renovatie van je woning een pak makkelijker. Maar wat houdt dit juist in?

Renovatie kiezen of nieuwbouw?

De betonstop en schaarste aan bouwgrond gooien roet in ieders bouwplannen. Dus wat doe je beter? Ga je voor een nieuwbouw of voor een renovatie?

Hier moet je op letten als je een huis koopt

Je droomwoning op het oog, maar wil je verborgen gebreken vermijden? Met deze tips zetten we je alvast een heel eind op weg!