Wie zijn wij?

Op steenworp afstand van de Vismarkt en Sint-Romboutskathedraal in Mechelen ligt het prachtige kantoor van InterieurKabinet, een fullservice bouwbedrijf voor high-end renovaties.

Tussen de designmeubelen, ontwerptekeningen en het zoet voor bij de koffie, maakt een gepassioneerd team van ontwerpers en (interieur)architecten de wereld graag elke dag een beetje mooier.

InterieurKabinet werd 15 jaar geleden opgericht door Heidi van Sebroeck en Benoit van Orshoven. Hun doel is om renovaties te verzorgen zonder gedoe en stress voor de huiseigenaar. Een team van vakexperts neemt alles uit handen, van ontwerp tot oplevering, zodat drukke huiseigenaars volledig ontzorgd worden en uiteindelijk ontspannen thuis kunnen komen. Op de Wie zijn wij-pagina kom je meer te weten over ons en krijg je alvast een indruk van ons mooie kantoor! 

Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons geweldige team? Solliciteer nu op onderstaande vacatures.

Kantoren Interieurkabinet Mechelen

Openstaande vacatures:

(Interieur)architect woningrenovaties (M/V/X) – Regio Mechelen.

Interieurkabinet is opzoek naar een (Interieur)architect woningrenovaties. Wil jij onze rots-in-de-ontwerpbranding worden?

Meester in magazijnmysteries

Ben jij op zoek naar een dynamische rol waarin je een essentiële rol speelt in ons team? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde (Junior) magazijnier om ons groeiende team te versterken. In deze functie krijg je de kans om je organisatorische vaardigheden te benutten en bij te dragen aan een efficiënte werking van ons magazijn.

Junior Architect

Als junior ontwerper in ons ‘team operations’ ontwikkel je je tot allround Interieurarchitect. Je wordt meegenomen in het proces van onze totaal renovatie ontwerpen vanaf een eerste zaadje tot een uit de kluiten gewassen uitvoeringsdossier.