Volg hier de Online info-sessie ‘Het Geheim Van Een Verbouwing Zonder Stress En Teleurstelling’

Wij zijn een fullservice
renovatieteam

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat je een zorgeloze verbouwperiode ervaart die binnen de afgesproken tijd en budget wordt opgeleverd. En je elke dag een vakantiegevoel hebt in je eigen huis.

“Een Belg wordt met een baksteen in de maag geboren,” luidt het spreekwoord. Dat geldt zeker voor Heidi van Sebroeck. Als klein meisje stond ze soms stiekem om vijf uur ’s morgens al op om met haar legoblokjes wéér een nieuwe woning te bouwen.

Ze deelde een kamer met haar zus, die nogal rommelig was – tot grote ergernis van Heidi, die haar ‘interieur’ juist altijd tiptop in orde had. In de hobby-schrijnwerkerij van haar vader knutselde ze eindeloos aan meubeltjes voor haar poppen. En later als tiener fantaseerde ze hele droominterieurs bij elkaar als ze in Woonmagazines bladerde. Een studie tot bouwkundige was de enige logische keuze voor Heidi. Na haar afstuderen in 1994 werkte ze voor verschillende grote bouwbedrijven en in 2005 ging ze als freelance werfleider/projectmanager aan de slag. Steeds vaker zag ze dat afspraken niet werden nagekomen. Verbouwingen duurden maanden langer dan gepland, budgetten werden flink overschreden en bouwexperts wezen naar elkaar als er iets misging. Met veel stress en gedoe voor de huiseigenaar tot gevolg

“Dat moet anders kunnen, dacht Heidi. Samen met Benoit van Orshoven, haar zaken- én levenspartner, richtte ze 15 jaar geleden InterieurKabinet op. Hun doel is om huiseigenaren volledig te ontzorgen, van ontwerp tot oplevering. Zodat tweeverdieners die willen verbouwen, maar er geen energie en tijd voor hebben, alles uit handen kunnen geven en stressvrij de verbouwperiode doorkomen. Want ook als je iemand bent met een drukke baan en een rijk sociaal (gezins)leven, moet je je droomwoning kunnen waarmaken.

Heidi (bouwkundige en architect) en Benoit (projectleider) hebben samen 50 jaar ervaring in de bouwwereld en weten inmiddels dat het kan: een verbouwing zonder stress en gedoe. Ze hebben al 500 projecten opgeleverd binnen de afgesproken planning en het vastgestelde budget. Dat doen ze met een fullservice renovatieteam waarbij alle disciplines met elkaar samenwerken, de huiseigenaar slechts één aanspreekpunt heeft en het dagelijkse leven van de bewoners gewoon door kan gaan.

Bij InterieurKabinet komt het zorgzame karakter van Heidi samen met haar ondernemersgeest en creativiteit. Haar missie is pas geslaagd als mensen na een drukke werkdag ontspannen thuiskomen, op de bank ploffen en denken: “Ik heb een boetiek-hotelgevoel in mijn eigen huis.”

Ons team van vakexperts

Maarten Duivelshof
Ontwerper
Jorien Schaepherders
Ontwerper
Sophie Bergé
Ontwerper
Ilonka Verkerk
Sales
Evi Turf
Office manager
Heidi Van Sebroeck
Eigenaar & bouwkundige
Benoit van Orshoven
Eigenaar & bouwkundige

Wij hebben al meer dan 500 verbouwingen zonder gedoe opgeleverd, waarbij we uitgaan van onze 4 garanties

Een renovatie binnen het afgesproken budget

Geen verrassingen doordat je bij ons GEEN meerkosten betaalt.

Planningsgaranties rond de doorlooptijd

Vanaf dag één werken de ontwerper en technische werfleider nauw met elkaar samen.

Oplevering met borgstelling

Het laatste bedrag wordt pas gefactureerd als alle opleveringspunten zijn afgewerkt.

Tienjarige aansprakelijkheid

Tot tien jaar na de voltooiing van de werken dragen wij de verantwoordelijkheid voor gebreken of schade.