Waarom zij voor InterieurKabinet kozen…

Naast kwaliteitsvolle renovaties is de ontzorging, één duidelijk aanspreekpunt, de goede opvolging en een realistisch kostenplaatje redenen waarom onze klanten voor InterieurKabinet kiezen.

Dat kunnen we zelf wel vertellen, maar onze klanten vertellen het je graag zelf.

Renovatie bad- en slaapkamer – Mathias & Olivia, Mechelen

Dankzij Interieurkabinet halen we maximaal het potentieel uit onze woning. Afgestemd op onze wensen en noden en tot in de details perfect afgewerkt.

Mathias en Olivia nemen je graag mee doorheen hun nieuwe bovenverdieping die dankzij InterieurKabinet in het licht baadt!

Totaalrenovatie – Sofie & David, Londerzeel

Voor ons was het belangrijk om in zee te gaan met 1 partner. Eén aanspreekpunt, één verantwoordelijke, volledige ontzorging. Bij Interieurkabinet voelden we meteen het vertrouwen: we waren geen zoveelste nummertje maar een klant om samen mee aan de slag te gaan.

Met nieuwe ramen en veel licht stroomt de energie als het ware door de woning van Sofie en David.

Zet jij de stap naar de woning van je dromen?

Je bent niet gelukkig met je huidige woning. Je wilt het liefste niet verhuizen, maar wat is er mogelijk met jouw woning? Woonmagazines en tv-programma’s met ongelooflijke projecten: is dat voor jou ook een mogelijkheid? Wij zijn ervan overtuigd van wel. Vertel ons je droomwensen en laat dromen werkelijk worden.