Volg hier de Online info-sessie ‘Het Geheim Van Een Verbouwing Zonder Stress En Teleurstelling’

Totaalrenovatie in Keerbergen

“We hadden nooit gedacht dat zo’n complex project op tijd ging klaar zijn voor het bouwverlof. Meer nog: er werd zelfs 2 weken eerder opgeleverd!”
Locatie: Keerbergen
Soort project: Totaalrenovatie
Jaar van uitvoering: 2021
Type: Woonhoeve

Deze woonhoeve in Keerbergen kreeg een volledige make-over in deze renovatie van het gelijkvloers. De eigenaars waren op zoek naar ruimtegevoel en meer rust in huis. Tevens wilden ze een volwaardige inkomhal. Onze ontwerpers gingen aan de slag en slaagden in hun opzet. De trap in de living werd, door creatief om te springen, verplaatst naar de nieuwe inkom.

De blikvanger van deze renovatie is het fantastische nieuwe schuifraam dat doorloopt van de keuken naar de eetkamer, en zo de binnenruimte met de tuin verbindt. Leve dat zicht op de natuur!

Als kers op de taart renoveerden we ook de badkamer onder het schuine dak tot een waterparadijs voor de volledige familie. En natuurlijk kunnen de eigenaars ook van hieruit genieten van het uitzicht op de prachtige tuin dankzij de twee grote ramen!

Het resultaat

  • Van opeengepakt naar een gevoel van ruimte.
  • Van binnenleven naar zicht op de natuur.
  • Van donker en gedateerd naar lichte badkamer met luxe uitstraling.

“We hadden nooit gedacht dat zo’n complex project op tijd ging klaar zijn voor het bouwverlof. Meer nog: er werd zelfs 2 weken eerder opgeleverd!”

Dieter & Julie