fbpx

Totaalrenovatie in Keerbergen

Keerbergen · Project D

Ruimte, licht en rust

Deze woonhoeve in Keerbergen kreeg een volledige make-over in deze renovatie van het gelijkvloers. De eigenaars waren op zoek naar ruimtegevoel en meer rust in huis. Tevens wilden ze een volwaardige inkomhal. Onze ontwerpers gingen aan de slag en slaagden in hun opzet. De trap in de living werd, door creatief om te springen, verplaatst naar de nieuwe inkom.

De blikvanger van deze renovatie is het fantastische nieuwe schuifraam dat doorloopt van de keuken naar de eetkamer, en zo de binnenruimte met de tuin verbindt. Leve dat zicht op de natuur!

Als kers op de taart renoveerden we ook de badkamer onder het schuine dak tot een waterparadijs voor de volledige familie. En natuurlijk kunnen de eigenaars ook van hieruit genieten van het uitzicht op de prachtige tuin dankzij de twee grote ramen!

Totaalrenovatie hoeve Keerbergen Interieurkabinet
Totaalrenovatie hoeve Keerbergen Interieurkabinet
Totaalrenovatie hoeve Keerbergen Interieurkabinet
Totaalrenovatie hoeve Keerbergen Interieurkabinet

We hadden nooit gedacht dat zo’n complex project op tijd ging klaar zijn voor het bouwverlof. Meer nog: er werd zelfs 2 weken eerder opgeleverd!

Totaalrenovatie hoeve Keerbergen Interieurkabinet
Julie & Dieter
project D
Totaalrenovatie hoeve Keerbergen Interieurkabinet
severin-candrian-Ug5roZHlC78-unsplash
Totaalrenovatie hoeve Keerbergen Interieurkabinet
Totaalrenovatie hoeve Keerbergen Interieurkabinet
Totaalrenovatie hoeve Keerbergen Interieurkabinet
Totaalrenovatie hoeve Keerbergen Interieurkabinet
Totaalrenovatie hoeve Keerbergen Interieurkabinet