Volg hier de Online info-sessie ‘Het Geheim Van Een Verbouwing Zonder Stress En Teleurstelling’

Renovatie in Zaventem

“Er was veel rust tijdens het renovatieproces. Onze zorgen werden ontnomen en afspraken werden tot in de puntjes opgevolgd.”
Locatie: Zaventem
Soort project: Totaalrenovatie
Jaar van uitvoering: 2022
Type: Vrijstaande woning

Deze vrijstaande jaren zeventigwoning voldeed niet meer aan de wensen van de bewoners. Door het zeer lage plafond was er weinig lichtinval, de badkamer was totaal verouderd en de keuken sloot niet aan op de normen van vandaag de dag.

In het geheel was er te weinig ruimte voor het gezin met twee kinderen doordat de ruimtes niet met elkaar verbonden waren.

Dat vroeg om een andere indeling!

We zorgden voor een connectie van keuken met de living door de achtergevel te wijzigen van Franse deuren naar schuifdeuren en grote glaspartijen. Ook verwijderden we de veranda, die de connectie naar de tuin blokkeerde.

Tussen de inkomhal en de keuken plaatsten we een gietvloer en kwamen twee strakke zwart belijnde deuren. In de living een warme parketvloer. De volledig vernieuwde badkamer kreeg een ruimer gevoel dankzij de tegel-uitlijningen.

Het resultaat: meer connectie tussen de ruimtes, meer licht en lucht, en meer ruimte om in te wonen. Met als gevolg een prettig gevoel bij thuiskomst én geen woonergernissen meer.

Het resultaat

Van te weinig ruimte voor het gezin naar meer connectie tussen de ruimtes. Van lage plafonds en een benauwend gevoel naar lucht en licht. Van totaal verouderde badkamer naar een luxe, frisse, nieuwe badkamer.

De speeddate was een laagdrempelige manier om InterieurKabinet te leren kennen. Tijdens deze “date” hebben we kennisgemaakt met hun werkwijze en het totaalconcept. Het ontwerp van Maarten overtuigde ons al snel om verdere stappen te ondernemen. Ondertussen is onze renovatie rond en wonen we in onze droomwoning zonder dat we zorgen hadden.

Kjelle & Ellen