Volg hier de Online info-sessie ‘Het Geheim Van Een Verbouwing Zonder Stress En Teleurstelling’

Villa krijgt volwaardige aanbouw

“De eerste schetsen spraken ons onmiddellijk aan. Het feit dat ontwerp en uitvoering onder één dak is geeft tal van voordelen: er is slechts één aanspreekpunt en je komt niet voor verrassingen te staan.”
Locatie: Putte
Soort project: Totaalrenovatie
Jaar van uitvoering: 2021
Type: Woning

Bij deze totaalrenovatie van een ouderlijke woning stonden openheid en lichtinval centraal. Om extra veel licht binnen te laten, werd de bestaande achterbouw omgetoverd tot een hedendaagse uitbouw. De volledige woning is nu een oase van licht en ruimte!

Het resultaat

  • Van dicht en donker naar een oase van licht en ruimte.
  • Van een aanbouw die zicht op de tuin wegneemt, naar een uitbouw die binnen en buiten met elkaar verbindt.
  • Van volledig verouderd naar een frisse en moderne uitstraling.

“Toen we op zoek gingen naar een bouwbedrijf vielen we voor InterieurKabinet door hun frisse en moderne uitstraling. De eerste schetsen spraken ons onmiddellijk aan en het vertrouwen dat ze de timing en het budget zouden respecteren deed ons de knoop doorhakken om met hun onze verbouwing voort te zetten. Het feit dat ontwerp en uitvoering onder één dak zijn, geeft tal van voordelen: er is slechts één aanspreekpunt, vanaf de start is er een totaaloverzicht op het volledige project en je komt niet voor verrassingen te staan. Wij kunnen deze manier van werken alleen maar aanraden.”

Jasper & Linde