fbpx

Van een donkere fermette naar een open leefruimte

Londerzeel · Project M
Totaalrenovatie van een fermette in Londerzeel
Totaalrenovatie van een fermette in Londerzeel
Totaalrenovatie van een fermette in Londerzeel

David en Sofie wilden hun donkere fermette open trekken. Daarbij zochten ze een oplossing voor de connectie met het afdak naast de garage.
Met allebei een andere stijlsmaak was het onze uitdaging om die te verzoenen in een interieur waarin ze zich beiden thuis voelen.

Om het meeste uit het budget te halen, herschikten we de indeling van hun gelijkvloers. Zo bleef er meer budget over voor de afwerking en kon de klant de 1e verdieping mee aanpakken.

De oubollige keuken hebben we opengewerkt naar de leefruimte toe en voorzien van veel praktische opbergruimte. De ingewerkte wijnkoelkast was een grote wens van de eigenaren, dus die kon niet ontbreken.

Totaalrenovatie van een fermette in Londerzeel
Totaalrenovatie van een fermette in Londerzeel
Totaalrenovatie van een fermette in Londerzeel

In de leefruimte is de nieuwe strakke hoekgashaard de blikvanger van de ruimte. De nieuwe raamopeningen zorgen voor meer natuurlijk daglicht en zicht op de tuin. De doorlopende vloer versterkt het ruimtegevoel op het gelijkvloers.

Op de 1e verdieping vernieuwden we de ramen en het schilderwerk, en plaatsten we een nieuwe badkamer. Doordat de David en Sofie hun wens van een bad opborgen, is er in die badkamer meer ruimte voor een grote douche, wastafel en het toilet.

Totaalrenovatie van een fermette in Londerzeel
tevreden klanten van interieurkabinet
Totaalrenovatie van een fermette in Londerzeel
Totaalrenovatie van een fermette in Londerzeel
Totaalrenovatie van een fermette in Londerzeel

David neemt je graag mee in zijn vernieuwd fermette.